1670 m a t.sz.f., Chopok Sever, Luková

A la carte kilátóvendéglő kandallóval és egyedülálló exteriőrrel és enteriőrrel természetes anyagokból kivitelezve, mint a kő és a fa. Utolérhetetlen kilátás a Nyugati és a MagasTátrára, és a Liptói medencére a Liptovská Mara víztükrével. 


A felvonó  eredeti kiinduló állomásából jött létre az originális Von Roll vendéglő, melynek eredeti felvonórendszerét, mint építészeti elemet használtak fel, ami felújítás után úgy „átvonul” a vendéglő egész enteriőrjén, és kombinálva fával kiegészíti azt. Ennek köszönhetően a luxus Von Roll Restaurant remek konyhán kívül rendelkezik ezzel a megismételhetetlen hegyi múzeummal is.

Jasnán a múltat sikerült megőrizni ebben a legeredetibb formában is..

A tapasztalt pincérek kesztyűben szolgálják ki Önöket, és a séf kitűnő ételkompozícióival és az itallappal megörvendeztet minden gurmant.

A vendéglőben a téli szezon folyamán egyedülálló kulináris élményt kínálunk megrendelésre „Élmények tátrai vacsorája” elnevezés alatt.

ELHELYEZKEDÉS: a 4 üléses Jasná-Luková libegő /felvonó/ végállomása mellett és 100 méterre a 4 üléses Otupné-Luková libegő végállomásától.
NYITVA TARTÁS: TÉLEN MINDEN NAP, a felvonók üzemelése alatt 
KAPACITÁS: 100 hely, terasz 48 hely
Vendéglő két szlovák rekorddal

Az első kulinárishét a Von Roll Culinary Week alatt szemtanúi lehettünk mindjárt két új szlovák rekord születésének „Szabrázs a legnagyobb űrmértékű pezsgővel -9l” és a Von Roll vendéglő elhelyezkedésének köszönhetően „Szabrázs legmagasabban a tengerszint felett 1670 m t.sz.f.”. A Szabrázs az „Az év sommelier-je” cím birtokosa, Tomaš Vyšvader hajtotta végre, kinek sikerült bárddal eltávolítani a 9 l-es Bollinger pezsgő palackjának nyakát. 

1. ročník Von Roll Culinary Week
 
 
2. ročník Von Roll Culinary Week