Nízke Tatry Jasná központ nyáron tiszta, friss levegőt, relaxot és lehetőséget kínál arra, hogy kondíciót szerezzen több módon is – hely modern sportlehetőségekkel mindenkinek.

Töltődjön fel a sport menünkkel.

Szeretettel várjuk Önöket a 2016-ös nyári szezonban!

Nyáron a Chopok dús zöld oázissá változik. A hegygerinc hossza kb. 100 km, kitárt karokkal várja a kiváncsi látogatókat a turista útjaira. Demänovská dolina az Alacsony Tátra Nemzeti Park része, ahol a legértékesebb a Demänovský kras/karszt/, világhírű barlangok - Demänovská jaskyňa Slobody, Demänovská ľadová jaskyňa és a Vrbické pleso. Demänovská jaskyňa Slobody/Demänovai Szabadság barlang/ egész évben látogatható. Demänovská ľadová jaskyňa/Demänovai jégbarlang/ csak a nyári turista szezon alatt látogatható. Vrbické pleso/ tengerszem/ a legnagyobb természetes tó az Alacsony Tátrában. Nyáron az Alacsony Tátrában lehetőség van a turisztikára és sziklamászásra, remek körülmények között, gyönyörű természetben.

REGIÓN

A központ keresett nemcsak a turisztika és e felvonók miatt, de a ROCKY MOUNTAIN BIKE WORLD köszönhetően is. A park kihasználja a terep adottságait együtt a fából készült akadályokkal és a terepigazításokkal megfelelő feltételeket és terepet biztosít az edzésre és a profi versenyzők képzésére, da a kevésbé tapasztaltak, rekreációs kerékpárosok, gyerekes családok számára is nyújt szórakozási lehetőséget. A lgkőnnyebb pályák rollerel is teljesíthetők. Piknikezzen vagy gyönyörködjön a tájban. A látogatók kipróbálhatják paragliding /siklóernyő/, kötélpályát és természetesen igénybe veletik a TATRY MOTION- kölcsönzőt, ahol kölcsönözhetnek kerékpárt és rollert, igénybe vehetik a turistavezetőket, sportüzleteinkben vásárolhatnak. Kipróbálhatják a nordic walking-ot és a sziklamászást.