Kúpiť online
A gopass kártyával időt és pénzt takarít meg
skipasok - kötélpályák - aquapark - élmények - szállás

Liptov Region Card

LIPTOV Region card regionális kedvezménykártya még előnyösebben nyitja meg a legnagyobb attrakciókat, kirándulóhelyeket és a régió partner egységeit. Tegye a legszebb napokat és perceket az évben még szebbé és fedezze fel Liptó vidékét. A nagyoknak a legnagyobb autdoor arénát a Magas és Alacsony Tátra között, a kicsiknek a legjobb természetes játszóteret Szlovákiában. Az egész évben érvényes Liptov Region Card-nak köszönhetően a látogatóknak több élményben lesz részük, jobban megismerhetik Liptó vidékét, attrakcióit és kulturális örökségét.

LIPTOV Region Card 2013 speciális kedvezménykártya lehetővé teszi az attraktív kedvezmények (5-50%) merítését a belépőkre, a legnagyobb attrakciókra, LIPTOV kirándulóhelyeire. Ezen kártya megvásárlásával egy nagycsalád tagjává válik, családé, mely kedveli az egyik legszebb régiót Szlovákiában – a festői Liptó vidékét.

A nyári látogatás során a turistáknak minden nap megismételhetetlen élményekben és kalandokban lehet részük vízen, hegyekben és a természetben.

Hogyan szerezhető meg a LIPTOV Region Card?

A kártyát INGYEN megszerezheti üdülési csomagjaink keretében – elegendő legalább 2 éjszakát tölteni valamely LIPTOV Card partner szállóban és a termál aquparkok a belépőkre előnyös kedvezményekkel jutalmazzák meg vagy élvezzék az utat Chopokra felvonóval!

LIPTOV Region Card kedvezménykártyát meg is veheti a számtalan forgalmazó helyen egyenest a Liptói régióban esetleg  online  interneten keresztül.

LIPTOV Region Card előnyei

 LIPTOV Region Card előnyei, kedvezményei érvényesek a régió kiránduló helyeinek legnagyobb attrakcióira. Ha 1 napos kirándulást tervez régiónba, vagy 1éjszakát, vagy hosszabb szabadságát tölti nálunk.

  • attraktív kedvezmények (10 %) a szolgáltatásokra a régió partner gasztronómiai egységeiben
  • attraktív kedvezményes belépők (5-50%) több mint 50 attrakcióra és kirándulóhelyre a régióban
  • a kártya tulajdonosát a Liptói régió rajongóinak „családjába” soroljuk és rendszeresen értesítjük az újdonságainkról és kínálatainkról a régiónkban elektronikus postán.

Kártya érvényessége

LIPTOV Region Card két turista szezon alatt érvényes – Tél és Nyár  11. 01-től 04.30-ig tartó időszak a téli szezonra vonatkozik és a téli attrakciók látogatására, 05.01-től 10.31-ig tartó időszak a nyári szezonra vonatkozik és a nyári attrakciók látogatására. Az idei téli szezon alatt megvásárolt kártya érvényes lesz a nyári attrakciók részére a Nyár szezon alatt. LIPTOV Region Card általános üzleti feltételei

Minden információt a LIPTOV Region Card-ról megtalálja ITT