PREVÁDZKA STREDISKA 5. - 9. DECEMBRA 2016

DÁTUMPREVÁDZKOVÁ DOBAZJAZDOVKYLANOVKY
SEVER5. - 9.  12. 20168:30 - 15:305, 5a, 13, 2a, 2bA1**, A4, B1, B3, B4
JUH5. - 9.  12. 20168:30 - 15:3031, 34c, 34bA2**, B6

** lanovka v prevádzke na presun lyžiarov zo Severu na Juh a opačným smerom. 

 


PREVÁDZKA GASTRO ZARIADENÍ V STREDISKU 05. - 09. 12. 2016  

Názov gastro zariadenia05. - 09. 12. 2016
Après-ski BAR BIELA PÚŤ08:30 - 15:30
ROVNÁ HOĽA09:00 - 15:30
KOSODREVINA08:30 - 15:30
ROTUNDA08:30 - 15:30

PREVÁDZKY TATRY MOTION 05. - 09. 12. 2016  

Názov prevádzky05. - 09.  12. 2016
SHOP BIELA PÚŤ8:00 do 16:00
SUVENÍRY U DEMIÁNA9:00 do 15:00
OUTLET Demänová9:00 do 16:00

PREVÁDZKA LANOVIEK ZIMA 2016/2017

TermínPrevádzková doba
03. 12. 2016 - 31. 01. 2017
Pondelok - Nedeľa
08:30 - 15:30
01. 02. 2017 - do ukončenia sezóny
Pondelok - Nedeľa
08:30 - 16:00

Prevádzka lanoviek podlieha poveternostným podmienkam.

Prevádzku lanoviek je možné overiť na tel. +421 907 88 66 44, email: info@jasna.sk


POKLADNE V STREDISKU

POKLADŇALOKALITAPREVÁDZKOVÁ DOBA
POKLADŇA SEVER

Biela Púť
Záhradky

8:00 - 16:00
POKLADŇA JUHSrdiečko8:00 - 16:00

 INFOCENTRUM

Otváracia doba Infocentra Biela Púť
Denne

8:00-16:00

Telefónne číslo:  +421 907 88 66 44, E-mail: info@jasna.sk


Upozornenia

1. Pre skialninizmus je momentálne dostupná len trasa Lúčky - Rovná Hoľa.

2.
Žiadame lyžiarov lyžovať výhradne po otvorených zjazdovkách, napriek tomu, že aj iné zjazdovky budú vizuálne zjazdné, jazdenie po nich neodporúčame. Predídete tým poškodeniu lyžiarskeho vybavenia a prípadným zraneniam.

3.
V termíne od začiatku lyžiarskej sezóny do 31. 1. 2017 v čase od 16.00 do 8.30 hod. a v termíne od 1. 2. 2017 do konca lyžiarskej sezóny v čase od 16.30 do 8.30 hod. sú ZJAZDOVKY UZATVORENÉ! 
Hrozí nebezpečenstvo úrazu káblami snežných diel a od strojov upravujúcich trate, najmä navijákových s rozvinutým lanom! V prípade ak je na zjazdovke večerné lyžovanie, vstup je povolený od 18.00 do 21.00 hod.

4.
Všetky uzatvorené zjazdovky nie sú dostupné pre skialpinizmus, viac info tu.