HAPPY END az éjszakai szórakozás és a liptói téli klubélet Mekkája.


Ez a karizmatikus és autentikus klubnak megvannak a szilárd és változtathatatlan alapjai: kiváló DJ, kitűnő ellátás, egyedülálló bel tér, különleges világítás, világhírű FUNKTION ONE hangrendszer. HAPPY END elnyerte KLUB kategóriában a DTS WORLD AWARD 2011 díját! A díjat a DTS effekt lámpák neves gyártója ítéli oda minden évben több kategóriában az egész világon pl. USA, Ausztrália, Új Zéland, Japán …

HAPPY END zenei programja specializálódik az elektronikus zenére és a zenekarok élő előadásaira. Ez egy tökéletes hely a Demänovská dolina téli látogatói számára, mely kiváló éjszakai életet nyújt a maga 1000 főt meghaladó befogadóképességével, itt maximális éjszakai élményeket talál.

A hétvégek éjszakáin és eseményein a hazai és külföldi sztárok lepnek fel színpadunkon. A HAPPY END MUSIC CLUB lelke a kitűnő zenében, kiszolgálásban és a laza nyitott légkörben rejlik, ami minden egyes eltöltött éjszakát varázslatossá tesz.

Napközben viszont a HAPPY END kiváló vendéglőként és ként működik egyenest a Chopok lejtői alatt, igénybe vehetik azonnal a síelés után.

See you on the dancefloor...


Minden esemény, a klub története a megalakulástól, aktuális infók és érdekességek a www.happy-end.sk.