MAXILAND SUMMER PARK

Hely: Biela Púť, a Happy End vendéglő felett
Nyitvatartási idő: Due to cableways operation
Telefon: +421 910 818 223
E-mail: info@tatrymotion.sk

Jöjjön el a Maxiland Summer parkba Biela Púť-ra és legyen része remek szórakozásban. Az idei nyári szezonban több érdekes attrakciót kínálunk egy helyen a gyermekek részére. A Maxiland summer parkban megtalálják az attraktív aquazorbingot, 4 platformú trambulint, ugráló várat és a gyermekkörhintát.. 

Zsetonokat a Maxiland summer park attrakcióira megvásárolhatják a  Suvenír shopban, a Jasná Cetrumban. 

ÁRJEGYZÉK

ATTRAKCIÓÁR
4-platformú trambulin5€/óra
Aquazorbing
Gyermekkörhinta

LÁTNIVALÓK

4 PLATFORMOVÁ TRAMPOLÍNA

Zábavná atrakcia pre malých aj veľkých, ktorí majú radi trochu adrenalínu v krvi. Vyskúšajte si výskoky, premety a saltá. 

AQUAZORBING

Szórakoztató séta a vízen, ez az aquazorbing! Jöjjön el és próbálja ki barangolásai közben Jasnán. Az aquazorbing egy könnyű adrenalin szórakozás főleg a gyermekek számára. Ezt külön sportszórakozásra tervezték. Hatalmas gömb, mely a vízen járásra szolgál, melyet átlátszó PVC-ből készítettek. Jöjjön Biela Púť-ra a Happy End-hez kipróbálni ezt az attrakciót, garantáltan jól fog szórakozni a családja minden tagja.

Gyermekkörhinta

Gyermekkörhinta az igazi szórakozás a legkisebbeknek!

Ugráló vár

Itt a gyermekek kedvükre ugrálhatnak és szórakozhatnak ezen a gyermekek számára oly kedvelt attrakción.


JASNÁ PACKAGE SEVER & JUH: spiatočná jazda lanovkami v úseku Biela Púť alebo Záhradky - Priehyba - Chopok – Kosodrevina- Krupová a rovnakou trasou späť. Z Chopku Juh platí na rovnakú trasu v opačnom smere.

CENNÍK →