SEPTEMBER OPERATION

Operation of Maxiland ONLY ON WEEKENDS depending on the weather conditions.

MAXILAND SUMMER PARK

Hely: Biela Púť, a Happy End vendéglő felett
Nyitvatartási idő: Mindennap 11:30-től 17:30 óráig
Telefon: +421 910 818 223
E-mail: info@tatrymotion.sk

Jöjjön el a Maxiland Summer parkba Biela Púť-ra és legyen része remek szórakozásban. Az idei nyári szezonban több érdekes attrakciót kínálunk egy helyen a gyermekek részére. A Maxiland summer parkban megtalálják az attraktív aquazorbingot, 4 platformú trambulint, ugráló várat és a gyermekkörhintát.. 

Zsetonokat a Maxiland summer park attrakcióira megvásárolhatják a  Suvenír shopban, a Jasná Cetrumban. 


ÁRJEGYZÉK

ATTRAKCIÓÁR
4-platformú trambulin2 € / 5 perc
Aquazorbing4 € / 5 perc
Ugráló várGRÁTISZ
GyermekkörhintaGRÁTISZ

AQUAZORBING

Szórakoztató séta a vízen, ez az aquazorbing! Jöjjön el és próbálja ki barangolásai közben Jasnán. Az aquazorbing egy könnyű adrenalin szórakozás főleg a gyermekek számára. Ezt külön sportszórakozásra tervezték. Hatalmas gömb, mely a vízen járásra szolgál, melyet átlátszó PVC-ből készítettek. Jöjjön Biela Púť-ra a Happy End-hez kipróbálni ezt az attrakciót, garantáltan jól fog szórakozni a családja minden tagja.

Gyermekkörhinta

Gyermekkörhinta az igazi szórakozás a legkisebbeknek! Priehyba-n az Alacsony Tátra csodálatos környezetében található, ahonnan gyönyörködhetnek a csodálatos kilátásban a hegyekre vagy kortyolgathatják a remek kávét a Funibárból. A körhinta közelében játszótér is található csúszdával és homokozóval. Szintén itt található a sárkányok szobrainak egyike, mely a Sárkánypark Chopok családi játék részét képezi.

Ugráló vár

Itt a gyermekek kedvükre ugrálhatnak és szórakozhatnak ezen a gyermekek számára oly kedvelt attrakción. Az ugráló vár a Jasná Nízke Tatry központ látogatói számára ingyen áll rendelkezésre. Az ugráló vár közelében található a sárkányok szobrainak egyike, mely a Sárkánypark Chopok családi játék részét képezi.