1117 m a t. felett, Chopok Sever, Biela púť

Ez egy remek hely közel a felvonó kiinduló állomásához Biela Púť-on a Chopok alatt, mely a nap folyamán stílusos vendéglőt kínál. Remek ételek és az italok széles kínálata.  Kilátással a gyerek areálra és egyedülálló bel térrel. A közeli tó az idei nyári szezonban kellemes pihenő zónát kínál.

 

FEKVÉS: 30 m a 4 személyes Biela Púť felvonó kiinduló állomásától50 m-re az autóbusz megállótól / Biela Púť parkoló/

NYITVA TARTÁS: NYÁRON 9:00 -16:30

KAPACITÁS: 130 személy, terasz 100 személy

 

TÖRTÉNET A HAPPY END MEGALAKULÁSÁRÓL

A Music Club Happy End a Jasná Nízke Tatry centrumában magas szintű szórakozási lehetőséget nyújt nem csak a síelőknek, snowboardozóknak és a Jasná látogatóinak, hanem az egész Liptó és Észak-Szlovákia számára.

2011-ben hihetetlen 120 nap alatt ment végbe a Happy End Music Club építése, amelyet Ing. Arch. Ján Kromka tervezett. Abban az évben már újban kezdtük a téli szezont, és kiváló DJ-k és élő zenekarok zenéi szóltak Jasnán. Táncfellépések, énekesek és hírességek bővítették a kínálatot.

A kétszintes épület belső tere az építkezés előtt egészen a részletekig át lett átgondolva. A belső térbe egy eredeti kivitelezésű kapun keresztül jutnak be. A táncparkettnél túlméretezett faszobrok vannak, amelyek H és E betűket szimbolizálják, amelyeket Matúš Kručay szabadművész készített a Happy Endnek.  Az emeleten lévő galéria és lépcsőzet fémkorláttal van ellátva, melynek része originál felvonókötél és a kézzel kovácsolt részek, amelyek az édeni kísértést ábrázolják alma és kígyó szimbólumokkal. Megtalálhatók a galériában üveg áthidalások, amelyek a táncosoknak kedveznek. Nem hiányozhat a VIP szalon kemencével, kézzel kovácsolt csillár, piros bőrből készült fotelek prémmel. A 2 emeletes helység exkluzivitását 3 bár és nagyfelületű vetítő vásznak segítik.