WINTER JASNÁ OPENING 01.12.2018

OTVORTE ZIMNÚ SEZÓNU V JASNEJ VEĽKOLEPO! POČAS CELÉHO VÍKENDU VÁS ČAKÁ PRVÁ LYŽOVAČKA A MNOŽSTVO ZÁBAVY. REZERVUJTE SI SVOJE UBYTOVANIE A VSTUPENKY UŽ TERAZ!FUNKY BAŠAVEL EDITION!

hol: MUSIC CLUB HAPPY END

mikor: 2018. 12. 01. (Szombat)  21.00 órától

 

A TÉLI SZEZON LEGJOBB BULIJA ITT VAN ÉS MÁR AZ ELSŐ DECEMBERI SZOMBATON. AZ IDÉN SZÓRAKOZHATNAK FUNKY BAŠAVEL EDITION TÁNCSTÍLUSBAN!

JASNÁRÓL EGYSZERŰEN NEM HIÁNYOZHATNAK!


Jöjjenek és nyissák meg a 2018/2019-es téli szezont Jasnán és szórakozzanak a partin stílusosan! A felejthetetlen buli mindenkit magával ragad. Az idei év a FUNKY BAŠAVEL EDITION stílus jegyében zajlik !

Este a Happy End klubban elstartol az egyik legjobb és legkeresettebb szlovák funky zenekar a FUNKIEZ koncertje. Remek zenészekből áll, kidolgozott repertoárjuk, gyönyörű énekesnőjük és energikus show-juk van. A forró, táncos funky repertoárt ismert nemzetközi és szlovák előadók slágerei alkotják, mint pl. : BRUNO MARS, DAFT PUNK, JUSTIN TIMBERLAKE, JAMIROQUAI, KOOL & THE GANG, MADE 2 MATE, FUNKIEZ stb.


A hangulat fokozódik köszönhetően a balkáni ritmusoknak a karizmatikus páros, DJov Jakub és  Roman előadásában, akik a zenevilágában már 10 éve MALALATA formációban működnek, mely fúziót alkot a balkan beats, gypsy beats, cumbie és a reggae között.


A színvonalas show-t kísérik a legjobbak: DJ`s. DJ EKG, DJ MIKIAS, DJ JUST DAVE és DJ PABLIK, akik elhozzák a táncos robbanást és a csinos táncos lányokat fergeteges kosztümökben tökéletesen kiegészítik a fantasztikus Winter Music Opening atmoszféráját!


Fellépők

FUNKIEZ

A funky zenekar remek zenészekből áll, kidolgozott repertoárjuk, gyönyörű énekesnőjük és energikus show-juk van. A forró, táncos funky repertoárt ismert nemzetközi és szlovák előadók slágerei alkotják, mint pl. : BRUNO MARS, DAFT PUNK, JUSTIN TIMBERLAKE, JAMIROQUAI, KOOL & THE GANG, MADE 2 MATE, FUNKIEZ stb.

A Fankiez zenekar összeállítása :
Alexandra "SASHA" Okalova – énekesnő és szövegíró (Superstar, Tina)
Šimon Švidraň - ének, gitár (Darkness Positive)
Patrik Nosko - basszus (Steve Young, Robo Grigorov)
Martin Ferenčík - keyboards (Nicole McCloude, Kristína)
Robo Rist - drums (Made 2 Mate, Peter Lipa Band)


MALALATA

DJ Jakub és Roman karizmatikus párosa, akik a zenevilágában már 10 éve MALALATA formációban működnek, mely fúziót alkot a balkan beats, gypsy beats, cumbie és a reggae között. Kedvelt a zenéjük, mellyel bárkit táncra tudna bírni. Tipikus ismertetőjelük lett csíkos pólójuk, mely sosem maradhat el. 


DJ EKG

A DJ EKG név alatt tehetséges és mindig mosolygós Miroslav Ecker rejtőzik, az egyik legsikeresebb szlovák DJ-k egyike, a Happy End klub rendszeres fellépője. DJ EKG lázba hozza Önöket elektronikus tánczenéjével és rengeteg energiájával, melyet átad publikumának.


DJ MIKIASS

Saját nevén Mikias Tesfaye, Etiópiában született, néhány évet élt a kanadai Torontóban, míg végül Szlovákiában, Kassán telepedett le. Főleg a  Hip-Hop (Old School és New School), Trap, Funk, RnB, DanceHall, Reggae, Reggatone, Soca zenei stílusokkal foglalkozik. Több művésszel dolgozott már, mint pl.:  Dj Wich, DMS (SEPAR), Kontrafakt, Ben Christovao, 4D ... Mikias elvarázsolja Önöket nemcsak a zenéjével, hanem mosolyával és pozitív kisugárzásával.


PABLIK DJ & DJ JUST DAVE

A Happy End klub gyakori vendégei a remek zenei produkció és szórakozás garanciái. Folyamatosan találkozhatnak velük az esti különböző szakaszaiban.

 

 


BELÉPŐK

Ne felejtse el megvásárolni belépőjét online elővételben még az esemény előtt. A jegyek két kategóriája elérhető: PUBLIC és a VIP.

DRESS CODE: colorful outfit

PUBLIC ZÓNA – magába foglalja a belépést a Public zónába a HAPPY END klub földszintjére.

Első 100dbNOVEMBERA helyszínen
15€25€35€
ELFOGYOTTELFOGYOTTA helyszínen

VIP ZÓNA - magába foglalja a belépést a VIP zónába Happy End klub első emeletére és belépőt a Crystal Bárba, welcome drink, present, welcome canapes, ingyenes saját öltözőt.

Első 100dbNOVEMBERA helyszínen
35€55€85€
ELFOGYOTTELFOGYOTTA helyszínen

Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPassA rendezvény partnerei