DÖNTSE EL ÖN, HOGY MENNYIT FIZET A JEGYÉRT

A 2018-as nyári szezonban is a Jasná központ látogatóinak választási lehetőségük van, hogy mennyit fizetnek a jegyért a felvonóra. A jegyét megvásárolhatja előre az e-shop GOPASS-on keresztül, a GOPASS mobil applikáción keresztül, továbba a hagyományos helyen a központ pénztárában és legújabban a GOPASS TICKETS névvel ellátott önkiszolgáló pénztárakban minden beszállóhelyen a központban. A jegyek árán pénzt takaríthat meg, ha a központ látogatását előre megtervezi és a jegyeket online legalább 3 nappal előre megvásárolja.


GOPASS e-shop – Megéri!
Vásárolja meg a legolcsóbb jegyeket 3 nappal előre online.


A jegyek vásárlása a klasszikus „kő” pénztárakban már nem „in”. A világban a vásárlás modern formái dominálnak az e-shopokon keresztül az otthon kényelméből, és pontosan ilyen követelményeknek tesz eleget a GOPASS e-shop is. Az ügyes látogatók, akik a központ látogatását előre tervezik, már előre megvásárolhatják a jegyüket egészen 4€-val olcsóbban, mint a klasszikus pénztárakban, ha azt legalább 3 nappal előre teszik. A látogatás időpontját bármikor megváltoztathatja szimbolikus illeték - 1€ fejében. Az online vásárlásnak van további előnye is, hogy a központban már nem kell várakozniuk a sorban a pénztárak előtt, hanem egyenesen mehetnek kirándulni a felvonóval.


Hasonlítsa össze a jegyek árát online vásárlás esetén és, ha azt a klasszikus pénztárban vásárolja meg a központban.


GOPASS TICKETS – Megéri!

Vásároljon olcsóbb jegyeket a központban az önkiszolgáló pénztárakban.

Lekésett az online vásárlásról, vagy még nem rendelkezik Gopass kártyával? Nem számít. A központ minden beszálló helyén talál új modern GOPASS TICKETS önkiszolgáló pénztárakat, melyekben gyorsan és kényelmesen megvásárolhatja jegyét 2€-val olcsóbban, mint a klasszikus pénztárakban. Elég csak megadni a e-mail címet és hogy legyen kéznél egy bankkártya. A regisztrációval és a vásárlással is szívesen segítséget nyújt a kedves személyzet, aki a Gopass kártyát az első vásárláskor ingyenesen átadja Önnek. A GOPASS TICKETS pénztárakban csakis bankkártyával lehet fizetni készpénzzel nem. A GOPASS tényleg megéri.

Hasonlítsa össze a jegyek árát online vásárlás esetén és, ha azt a klasszikus pénztárban vásárolja meg a központban.Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontok kereséséhez