DÖNTSE EL ÖN, HOGY MENNYIT FIZET A JEGYÉRT

A 2018-as nyári szezonban is a Jasná központ látogatóinak választási lehetőségük van, hogy mennyit fizetnek a jegyért a felvonóra. A jegyét megvásárolhatja előre az e-shop GOPASS-on keresztül, a GOPASS mobil applikáción keresztül, továbba a hagyományos helyen a központ pénztárában és legújabban a GOPASS TICKETS névvel ellátott önkiszolgáló pénztárakban minden beszállóhelyen a központban.


Hasonlítsa össze a jegyek árát online vásárlás esetén és, ha azt a klasszikus pénztárban vásárolja meg a központban.


GOPASS TICKETS – Megéri!

Vásároljon olcsóbb jegyeket a központban az önkiszolgáló pénztárakban.

Lekésett az online vásárlásról, vagy még nem rendelkezik Gopass kártyával? Nem számít. A központ minden beszálló helyén talál új modern GOPASS TICKETS önkiszolgáló pénztárakat, melyekben gyorsan és kényelmesen megvásárolhatja jegyét 2€-val olcsóbban, mint a klasszikus pénztárakban. Elég csak megadni a e-mail címet és hogy legyen kéznél egy bankkártya. A regisztrációval és a vásárlással is szívesen segítséget nyújt a kedves személyzet, aki a Gopass kártyát az első vásárláskor ingyenesen átadja Önnek. A GOPASS TICKETS pénztárakban csakis bankkártyával lehet fizetni készpénzzel nem. A GOPASS tényleg megéri.

Hasonlítsa össze a jegyek árát online vásárlás esetén és, ha azt a klasszikus pénztárban vásárolja meg a központban.Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontok kereséséhez