JASNÁ, a legnagyobb szlovákiai sí aréna kitűnő feltételekkel a téli sportok számára, tökéletes síelést kínál több mint 50 km sípályával. Rendelkezésükre állnak a modern felvonók és gazdag esemény sorozatok, inőségi, rendezett lesiklópályák, kibővített GASZTRO kínálat és felújított infrastruktúra.


Minél előbb megveszed, annál kedvezőbben síelsz!

A 2018/19-es téli szezon ezekbe a tátrai központokba egy alapvető és forradalmi újdonságot hoz a skipasok áralkotása és online bevásárlása formájában, mégpedig a GOPASS.

A skipasok árai már nem lesznek fixek, mint idáig, hanem rugalmasan ábrázolódnak online az eladott jegyek száma, a központ telítettsége és adott határidőre való skipasok vásárlásának időpontja szerint. Hasonló áralkotást bizonyára ismer a repülőjegyek, szállodák stb. területéről, valamint egyéb világi sí-központok is bevezetik, mint például a St. Moritz.


A Skipasokat repülőjegy formájában lehet majd beszerezni

Bizonyára Ön is szeret online vásárolni. Kényelmes és gyakran olcsóbb is. El tudja képzelni, hogy manapság bárki is közvetlenül a reptéren vásárolna repülőjegyet?

Ez már rég nem érvényes. Nem véletlenül beszélünk a repülőjegyekről. Jól tudjuk, hogy aki a repülőjegyet elegendő időelőnnyel veszi meg online, jelentősen megtakarít. Hasonló lesz az idei téltől kezdve a Jasnában, Tátralomnicban és Csorbatón való síeléssel is.

A GOPASSal a skipasokat már néhány éve a legkedvezőbb árakon vásárolhatja. Természetesen online. Azonban ebben az évben egy derék újdonsággal érkezünk.

 

 


Mi van vele?

  • A GOPASS.sk honlapon egy élő folyamatról lesz szó, ahol az árakat egy program számolgatja át automatikusan, melynek célja a központokba való sízők egyenletes szétszórása az egész szezon folyamán. Ezért a skipasok ára a foglaltabb időpontokban magasabbak, és a nem elfoglalt központok esetében ellenkezőleg alacsonyabbak lesznek. A skipas aktuális ára nem csak a központ elfoglaltságából indul, hanem az időjárásból és egyéb külső tényezőből is. Az ilyen tényezők hatása különböző árszintekbe vetítődik át. 
  • Az új szerint egyúttal az is érvényes, hogy ha a skipasok online vásárlásával elegendően igyekszik, a teljes szezon folyamán már 20 Eurótól kezdődő árakat is „kifoghat“. Ehhez továbbá a skipasok időkorlátolt akciós kínálatai is rendelkezésre állnak szimbolikus árakon. Rendszeresen figyeljék a honlapunkat és közösségi hálózatainkat és folyamatosan többet tudhat meg.
  • Ellenkezőleg, ha az online vásárlását az utolsó pillanatra hagyja vagy a skipast közvetlenül a központban veszi meg, többet fizet.

Élvezze tehát a síelést minél előnyösebben, a skipasokat vásárolja online az otthona kényelméből és sorbanállás nélkül. Ezen felül a Gopassal állandóan gyűjti a pontokat és jutalmakhoz jut. Gopassal a leggyorsabb győz.

Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass