ŠKOLSKÉ VÝLETY

Ha Ön is a tökéletes helyen gondolkodik, ahol a diákjaik felejthetetlen pontot tehetnek az iskolai év végére, írjanak e-mailt info@jasna.sk címre vagy telefonáljanak a +421 907 88 66 44. 

A Tatry mountain resorts, a.s. ugyanis programot készített a központjaiban minden iskolásnak és óvodásnak.


Kirándulás felvonókkal a Chopok mindkét oldaláról és hegyi turisztika az Alacsony Tátra csodálatos környezetében

Hódítsátok meg közösen az osztálytársaiddal az Alacsony Tátra második legmagasabb csúcsát – a Chopokot (2 024 m a t.sz.f.), vagy pedig kényelmesen vitessétek fel magatokat felvonóval. A Twinliner siklóval katicabogár alakú kabinjával, Szlovákia legnagyobb és legmodernebb felvonójával a Funitellel, vagy pedig a libegővel. A déli oldalról a Felső Garam vidékére nyíló kilátást csodálhatják a modern kabinos felvonóból Kosodrevináról. 

 

2018.9.3-től 2018.11.30-ig és 2019.5.1-től 2019.6.28-ig ugyanis iskolai kirándulásokat foglalhatnak mindössze 7 €-ért. Érdeklődés esetén küldjön e-mailt a info@jasna.sk oldalra vagy telefonáljon a +421 907 88 66 44 telefonszámra!

A KIRÁNDULÁS ÁRA FELVONÓVAL - RETÚR 7€/SZEMÉLY

- A jegy érvényes öt felvonóra egészen a felvonó végállomásáig a Chopok túloldalán és vissza ugyanazon az útvonalon.

EBÉDMENÜK RENDELÉSI LEHETŐSÉGE 6€/SZEMÉLY


A kirándulás magában foglalja az utazást a következő felvonókon:

Biela Púť - Jasná /B3/
Jasná - Priehyba /A4 - Twinliner/
Priehyba - Chopok /A1 - Funitel/
Krupová - Kosodrevina /A5/
Kosodrevina - Chopok /A2/

Beszállóhelyek és pénztárak:

Chopok Észak: Biela Púť /B3/
Chopok Dél: Krupová /A5/


AZ AKCIÓ ÉRVÉNYES:

from September 3 2018 until November 30 2018 and from May 1 2019 until June 28 2019.


A KEDVEZMÉNYES ÁR MEGSZERZÉSÉNEK FELTÉTELEI

1) Elküldeni mailon/ on-line a megrendelést az iskola igazgatójának hivatalos email címéről a vylety@tmr.sk oldalra megvalósítani az online foglalást a Jasná Nízke Tatry központ www.jasna.sk  weboldalán az „árjegyzékek” / „cenníky“/ szekcióban. A megrendelést minimálisan 2 nappal előre szükséges megvalósítani.
2) Az eredeti kinyomtatott és az iskola pecsétjével és a felelős személy aláírásával ellátott formanyomtatványt és a kiránduláson résztvevők teljes névsorát le kell adni a pénztárban az érkezés napján.
3) Érvényes óvoda, alapiskola és középiskola tanulóira és diákjaira vonatkozik 20 éves korig.
4) A kedvezményes ár megszerzésének feltétele belépők egyidejű csoportos vásárlása minimálisan 10 személyből álló csoport számára.
5) A kedvezmények nem összevonhatók és nem kombinálhatók.
6) Az egész csoport számára történő egyidejű vásárlás esetén érvényes.
7) Ingyenes belépőre jogosult egy pedagógus minden tízedik fizető diák vagy tanuló után. A többi felügyelő személy az aktuálisan érvényes árjegyzék szerint fizet. A gyermekek száma a csoportban nem korlátozott. 8) Az árak nem tartalmazzák az utazási költségek semmilyen formáját. A változtatás joga fenntartva.
9) A menetjegyek átvételekor kötelező a visszatérítendő letétet 2€/db összegben a chipkártyákért, a chipkártyák visszaadásakor a letétet a pénztárban visszafizetik.


EBÉD MENÜ

Az iskolai kiránduló csoportoknak a Jasná Nízke Tatry központban ebéd áll a rendelkezésükre kedvezményes áron, éspedig a ROTUNDA vendéglőben a Chopokon vagy a felvonók üzemelésétől függően és 2019. 5. 1-től 2019. 6. 28-ig.

ROTUNDA CHOPOK 2004 m a t.sz.f.

 • Ár 6€ / személy: leves + főétel
 • MENÜ
  -0,33l zöldségleves, 200g pomodoro spagetti
 • Csak hétfőtől péntekig
 • Érkezés a vendéglőbe: 12.30 óráig
 • Foglalás minimálisan 1 nappal előtte
 • Italok vásárlásának lehetősége a vendéglőben
 • Csoportok étkezését szükséges megrendelni minimálisan 1 nappal előtte, legjobb mindig a belépők foglalásánál. Az ételt a Rotundában szolgálják fel.
  Felelős személy: Aďka Meňhartová

   


Iskolai kirándulás Tatralandiában

Iskolai kirándulást nyári hőmérsékletek mellett most élvezheti függetlenül az évszaktól és a kint uralkodó időjárástól. 2017.9.4-től 2018.6.29-ig egésznap szórakozhat Tatralandiában vagy leküzdheti a Hawaii hullámokat mindössze 9 euróért.

Többet az iskolai kirándulásról TATRALANDIÁBAN


Iskolai kirándulás a Magas Tátrában

Ismerje meg a szlovák hegyek szépségeit. Látogassa meg Magas Tátra legszebb helyeit és élvezze az érintetlen természet szépségeit. Remek kirándulásokat felvonókkal a Skalnaté pleso-ra, Hrebienok-ra és a Solisko-ra kösse össze sétákkal és rövid túrákkal. Ár már 5€-tól/személy. 

Többet az iskolai kirándulásról Magas Tátrában


Iskolai kirándulás Bešeňová-n

Élvezze az iskolai teendők nélküli napot és szórakozzon a Liptó termálszívében – Bešeňová-n. Csak nálunk várják Önt az adrenalin dús menetek a Szlovákia leghosszabb tobogánjain, igazi tengeri hullámok és még sok más! Az egész napos belépők speciális árakon a diákok és tanulók számára az iskolai kiránduláson!

Többet az iskolai kirándulásról Bešeňová-n