Ha Ön is a tökéletes helyen gondolkodik, ahol a diákjaik felejthetetlen pontot tehetnek az iskolai év végére, írjanak e-mailt info@jasna.sk címre vagy telefonáljanak a +421 907 88 66 44. 

A Tatry mountain resorts, a.s. ugyanis programot készített a központjaiban minden iskolásnak és óvodásnak. 


Kirándulás felvonókkal a Chopok mindkét oldaláról és hegyi turisztika az Alacsony Tátra csodálatos környezetében

Hódítsátok meg közösen az osztálytársaiddal az Alacsony Tátra második legmagasabb csúcsát – a Chopokot ( 2 024 m a t.sz.f.), vagy pedig kényelmesen vitessétek fel magatokat felvonóval. A Twinliner siklóval katicabogár alakú kabinjával, Szlovákia legnagyobb és legmodernebb felvonójával a Funitellel, vagy pedig a libegővel. A déli oldalról a Felső Garam vidékére nyíló kilátást csodálhatják a modern kabinos felvonóból Kosodrevináról. 

A KIRÁNDULÁS ÁRA FELVONÓVAL - RETÚR: 7€ / személy

A jegy érvényes öt felvonóra egészen a felvonó végállomásáig a Chopok túloldalán és vissza ugyanazon az útvonalon:

 • Biela Púť - Jasná /B3/
 • Jasná - Priehyba /A4 - Twinliner/
 • Priehyba - Chopok /A1 - Funitel/
 • Krupová - Kosodrevina /A5/
 • Kosodrevina - Chopok /A2/

BESZÁLLÓHELYEK ÉS PÉNZTÁRAK:

Chopok Észak: Biela Púť /B3/
Chopok Dél: Krupová /A5/

ONLINE REZERVÁCIÓ

AZ AKCIÓ ÉRVÉNYES:

from September 5 2016 until en of the autumn season and from the begging of the summer season
until June 30 2017


Foglalások- Rezervációk
+421 907 88 66 44

REZERVÁCIÓ FELTÉTELEI

A rezerváció feltétele a kitöltött rezervációs formanyomtatvány elküldése a  vylety@tmr.sk oldalra minimálisan 2 nappal a központba érkezés előtt. Az eredeti nyomtatott iskola bélyegzőjével és a felelős személy aláírásával ellátott formanyomtatványt együtt a résztvevők teljes névsorával megérkezéskor a felvonóra szóló menetjegyek vásárlásánál a pénztárban szükséges leadni. A kedvezményes ár megszerzésének a jegyek egyszeri csoportos vásárlása az egész csoport számára. A kedvezményes ár  0€/személy érvényes a csoportot kísérő pedagógus számára is, vagyis minden 10. diák után egy pedagógus válthat jegyet kedvezményes áron. A többi felügyelő személy vagy pedagógus az akkor éppen aktuális árjegyzékben feltüntetett áron válthat jegyet. A csoportok létszáma nincs korlátozva. A kínálat vonatkozik óvodák, általános és középiskolák tanulóira és diákjaira 20 éves korig. Erre a termékre semmilyen további kedvezmény nem vonatkozik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a központokba való utazás költségeit. A változtatás joga fenntartva. A menetjegyek átvételekor a vásárló köteles visszatérítendő letétet fizetni a chipkártyákért  2€/db. A chipkártyák leadásakor a letétet a pénztárban visszatérítik.


EBÉD MENÜ

Az iskolai kiránduló csoportoknak a Jasná Nízke Tatry központban ebéd áll a rendelkezésükre kedvezményes áron, éspedig a ROTUNDA vendéglőben a Chopokon vagy a HAPPY END vendéglőben a Biela Púť-on, 2016.9.5-től 2016.11.10-ig, vagy a felvonók üzemelésétől függően és 2017. 5. 1-től 2017. 6. 30-ig.

ROTUNDA CHOPOK 2004 m a t.sz.f.

 • Ár 5€ / személy: leves + főétel
 • MENÜ
  -0,33l zöldségleves, 200g pomodoro spagetti
 • Csak hétfőtől péntekig
 • Érkezés a vendéglőbe: 12.30 óráig
 • Foglalás minimálisan 1 nappal előtte
 • Italok vásárlásának lehetősége a vendéglőben
  Italok utánrendelésének lehetősége 1€/0,2l áron (Cola, sprite, dzsúsz). Csoportok étkezését szükséges megrendelni minimálisan 1 nappal előtte, legjobb mindig a belépők foglalásánál. Az ételt a Rotundában szolgálják fel.
  Felelős személy: Aďka Meňhartová 

HAPPY END JASNÁ BIELA PÚŤ

 • Ár 5€ / személy: leves + főétel
 • 1. MENÜ  
  - 0,25l Tyúkhúsleves hússal és metélttel, 100g Csirke steak mártással, 75g párolt rizs, 75g szalmaburgonya
 • 2. MENÜ
  - 0,25l Tyúkhúsleves hússal és metélttel, 120g Sült sajt, 150g Szalmaburgonya
 • Rezervácia minimálne 1 deň vopred
 • Italok vásárlásának lehetősége a vendéglőben
  Italok utánrendelésének lehetősége 1€/0,2l áron (Cola, sprite, dzsúsz). Csoportok étkezését szükséges megrendelni minimálisan 1 nappal előtte, legjobb mindig a belépők foglalásánál. Az ételt a Happy Endben szolgálják fel.
  Felelős személy: Marek Paračka

Aquapark Tatralandia

Nyári szórakozás minden időben

Közép-Európa legnagyobb egész éves aquapark szállással végtelen szórakozást kínál 14 medencében (abból 9 egész éves) és 26 tobogánon (abból 6 egész éves). Felejtse el az unalmat és élvezze a tenger, termál és édes vizet rengeteg attrakcióval remek áron 8€-ért.
TROPICAL PARADISE – egész éves fedett komplexum állandó 30 fokos levegő hőmérséklettel, étlátszó tetővel, mely átengedi a napsugarakat, mely alatt napozni is lehet minden évszakban, sós és édes vízzel és búvár medencével.

info


Gino Paradise Bešeňová

Iskolai kirándulás GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ-N 

Élvezze a napot iskolai kötelezettségek nélkül és szórakozzon a vízi paradicsomban a GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ-N. Csak itt várja Önöket adrenalin menet a Szlovákia leghosszabb tobogánjain, igazi tengeri hullámok és rengeteg egyéb érdekesség! Az egész napos belépők speciális árondiákok és tanulók részére az iskolai kiránduláson.

Többet az iskolai kirándulásról a  Gino Paradise Bešeňová-n


Vysoké Tatry

Felvonók a Magas-Tátrában – Ismerje meg a hegységeink szépségét

Látogassa meg Magas-Tátra legszebb helyeit és élvezzék ki az érintetlen természet. Szakadjon ki a mindennapok sztereotípiájából és tegyen valamit a saját és diákjai egészségéért. Szuper kirándulások felvonóval Skalnaté pleso-ra, Hrebienok-ra és Soliskot-t kapcsolják össze sétákkal és rövid túrákkal. Ár 4€-tól. Bővebb infó: www.vt.sk


Tatrapolis + ZOOKONTAKT

Dve atrakcie za jednu cenu.

Zažite jedinečnú atrakciu na Liptove. V novom zábavnom parku železných miniatúr pri Tatralandii na vás čaká 12 miniatúr svetových stavieb siahajúcich aj do výšky 7m, vláčik, labyrint, člnky, autodrom, a ďalšie atrakcie parku. V ZOOKONTAKT- e uvidíte život zvierat úplne zblízka. Zažijete komentovanú prehliadku a zvieratká si môžete aj pohladkať. Špeciálne ceny celodenných vstupov vám ponúkame už za 6 eur na školskom výlete platia v termíne od 1.6.2017 do 30.6.2017.

 

Špeciálne ceny vstupov vám ponúkame pre školský výlet už za 6 eur. Platia v termíne od 1.6.2017 do 30.6.2017.