OZNAM

Z dôvodu preventívnych opatrení proti šíreniu ochorenia COVID-19 sa na Liptove uzatvára niekoľko lyžiarskych stredísk a vodných parkov. Preto od 13.3.2020 do 26.3.2020 prestanú premávať aj SKI & AQUA BUS-y, ktoré zabezpečovali dopravu cestujúcich práve do týchto stredísk. Výluka platí pre všetky trasy/linky.

O opätovnom spustení vás budeme priebežne informovať.

DOPRAVA DO JASNEJ

JASNÁ NÍZKE TATRY központ a Liptovská kotlina-ban/Liptói medence/ Szlovákia északi részén néhány kilométerre a lengyel határtól fekszik. A fő megközelítési pont északról a Liptovský Mikuláš kitűnő vasúti összeköttetéssel Bratislava-val és  Košice-val. A város a 180-as számú Žilina - Košice fővasűtvonalon fekszik. A város déli részén áthalad a D1-es sztráda, a város a I/18 és a II/548 utak kereszteződésében található. A legkőzelebbi repterek Poprad-ban és Žilina-ban találhatók. A városban 5 üzemanyagtöltő állomás áll az autósok rendelkezésére.

A központ déli oldaláról közel találhatók a Banská Bystrica és Brezno városok. Ezek a városok rendelkeznek vonat és autóbusz csatlakozással is. Brezno-ból autóbusszal eljut egyenesen a Jasná - Srdiečko központ bejárati állomására

Mindennemű közlekedésről bővebb információt nyújtunk az alábbiakban.


28.9-én. 2020-ig a Jasná központ áramszünet miatt bezár.

TÖBB