Matej Hulej

A Jasná Nízke Tatry központ igazgatója

Az egész hegyi központ zökkenőmentes üzemeléséről gondoskodik. 2007-től dolgozik a cégnél, tehát az Alacsony Tátra környezetét tökéletesen ismeri a hobbijainak is köszönhetően, melyek a síelés, hegymászás, családi túrázás vagy a piknik a természetben. Szabadidejében a szörfözésnek és a tenisznek hódol.

"Ha visszatekintek, örömmel tölt el, ha látom, hogy mit sikerült az elmúlt években felépítenünk és ezen nemcsak a felvonókat és lesiklópályákat értem. Mivel a munka az emberekről szól, örülök, hogy egyre több pozitív visszajelzést kapunk az ügyfeleinktől a központban dolgozó emberek, a felvonókezelők, hómunkások a skipatrol stb. munkájára. Az ügyfelek jól érzik magukat a központban, örömmel kommunikálnak velünk, sok ösztönzést kapunk tőlük. Ezt tekintem a legnagyobb motivációnak."


Ján Štetka

LD Chopok sever operatív igazgatója

Jasnán 1983-tól dolgozik, a 34 éves munkájának köszönhetően ismeri a központot a legkisebb részletekig. A munkájában a legfontosabbnak a csapatmunkát tartja, melynek segítségével, sikerül elérni, hogy az ügyfelek elégedettek és boldogok legyenek, legnagyobb súlyt fektetve a felvonók biztonságos és megbízható üzemeltetésére. Számára Jasná bizonyíték arra, hogy megéri az erőfeszítést. Szabadidejében történelem, technika és a művészetek iránt érdeklődik. 

"Az életem mottója: tisztességesen és mindig."

A Jasná központ 2020.3.13-tól további értesítésigzárt.

VIAC