Matej Hulej

A Jasná Nízke Tatry központ igazgatója

Az egész hegyi központ zökkenőmentes üzemeléséről gondoskodik. 2007-től dolgozik a cégnél, tehát az Alacsony Tátra környezetét tökéletesen ismeri a hobbijainak is köszönhetően, melyek a síelés, hegymászás, családi túrázás vagy a piknik a természetben. Szabadidejében a szörfözésnek és a tenisznek hódol.

"Ha visszatekintek, örömmel tölt el, ha látom, hogy mit sikerült az elmúlt években felépítenünk és ezen nemcsak a felvonókat és lesiklópályákat értem. Mivel a munka az emberekről szól, örülök, hogy egyre több pozitív visszajelzést kapunk az ügyfeleinktől a központban dolgozó emberek, a felvonókezelők, hómunkások a skipatrol stb. munkájára. Az ügyfelek jól érzik magukat a központban, örömmel kommunikálnak velünk, sok ösztönzést kapunk tőlük. Ezt tekintem a legnagyobb motivációnak."


Ján Štetka

LD Chopok sever operatív igazgatója

Jasnán 1983-tól dolgozik, a 34 éves munkájának köszönhetően ismeri a központot a legkisebb részletekig. A munkájában a legfontosabbnak a csapatmunkát tartja, melynek segítségével, sikerül elérni, hogy az ügyfelek elégedettek és boldogok legyenek, legnagyobb súlyt fektetve a felvonók biztonságos és megbízható üzemeltetésére. Számára Jasná bizonyíték arra, hogy megéri az erőfeszítést. Szabadidejében történelem, technika és a művészetek iránt érdeklődik. 

"Az életem mottója: tisztességesen és mindig."


Ivan Temniak

LD Chopok juh operatív igazgatója

A Jasná Nízke Tatry központban hihetetlen, de 23 éve dolgozik. Az eltelt évek alatt a központban rengeteg értékes tapasztalatot szerzett, ismer minden zugot, munkáját szereti, és azt hobbijának tekinti. Értékeli a munkakörnyezet színvonalát, együttműködést a kollégáival és a csodálatos természetet. Aktívan hódol többféle sportnak, mint például a hegyi terepfutás, skialpinizmus, síelés és testépítés.

"Jasná a szívemhez nőtt, a második otthonomnak tekintem. Mérhetetlenül örülök, hogy volt lehetőségem, s meg most is lehetőségem van befolyásolni Jasná, de főleg a Chopok juh fejlődését és építését, gondolataimmal, ötleteimmel és elképzeléseimmel, melyek hozzájárultak és hozzájárulnak ma is, hogy a Chopok juh közkedvelt központtá váljon egyre nagyobb látogatottsággal, komforttal és jobb szolgáltatásokkal."


Martin Kupčo

A sípályák és a havasítás vezetője

Felelősségtudat és a munka elvégzése 120%-ra, ezek jellemzik a sípályák és a havasítás mesterét, aki Jasnán dolgozik már több mint 10 éve. Környezet, ahol dolgozik a szívügye és itt otthon érzi magát. Ahogy Jasnát, úgy szereti a zenét is, és szabadidejében billentyűs hangszereken játszik. 

"Mindig úgy cselekedj, hogy azért soha ne kelljen szégyenkezned."


Martin Hloušek

Jasná Nízke Tatry Infrastruktúra igazgató

A központban dolgozik az Audi FIS Ski World Cup Jasna 2016 előkészületi munkái óta. Jasnát különlegesnek, sokrétűnek és varázslatos helynek tartja, mely alkalmas az energiák újratöltésére azonos értékrendet valló és a csodálatos hegyeinket szerető emberek találkozására, mellyel hozzájárul a Jasná hegyi központ haladásához és fejlődéséhez. Szabadidejében az adrenalin sportokat preferálja, mint az enduro biking, freeride skiing, wakeboarding, élvezi a szabadságot és kötetlenséget.

"Keressük a lehetőségeket és a megoldásokat, hogy hogyan tudjuk a dolgokat előremozdítani ahelyett, hogy kifogásokat és argumentumokat keresnénk arra, hogy miért nem lehetséges.“


Marek Paračka

Jasná Nízke Tatry gasztro egységek vezetője

Jasnán már évtizedek óta dolgozik, a központot kiválóan ismeri. A munkájában szereti a variabilitását és tényt, hogy minden munkában töltött nap más és valamiben különleges. Jasná számára a LEG központ Szlovákiában, az a téli és nyári időszakban is. Szabadidejében szívesen sportol, aktívan foglalkozik a futballal.

"Minden siker azzal kezdődik, hogy elhatározzuk, hogy kipróbálunk valamit.“ 


Jana Kňavová

Márka menedzser Jasná Nízke Tatry

Jasnán Ő felügyel minden marketing aktivitást. Szórakoztatja a sí központ még alaposabb megismerése és az, ami a színfalak mögött zajlik, kollégáival együtt alkotni és kigondolni, mi újat hozhatnak még a központ látogatói számára, hogy Jasnára szívesen térjenek vissza. "Mindent az életben meg lehet oldani, mert ahol az akarat ott van az út is." Szabadidejében szívesen és sokat olvas és szenvedélyes síelő.

"Ha úton a munkahelyem felé elhagyom Machnaty feletti kereszteződést és meglátom az egész Jasnát, azt mondom magamnak: Most már minden rendben van –otthon vagyok! a tudat kitisztul és egyszerre minden VILÁGOS."


Veronika Devečková

Jasná Nízke Tatry Infócentrumok vezetője

Jasnán 2011 óta dolgozik, de már kisgyermek kora óta látogatja. A központ számára szívügy, mely kapcsolódik rengeteg remek emlékkel és élménnyel. Nagyon szeret síelni, kedveli a turisztikát, bokszot és a családdal, barátokkal töltött időt. Igyekszik a jelszó szerint irányítani életét "Azt kapod, amit te adsz."

"Azon a helyen dolgozom, ahol mások a szabadságukat, szabadidejüket töltik. Már maga a környezet is örömmel tölt el. A mindennapi munkakötelezettségeken kívül, melyek nem kerülnek el örülök azon emberek csapatának, akikkel együtt dolgozom, akikkel egymást kölcsönösen támogatjuk minden helyzetben."