A FREERIDE CENTRUM Tatry Motion  Biela Púť-on található, kínálatában megtalálhatják a freeride iskolát, freeride felszerelés kölcsönzőt, de felszerelést a skialpinizmusra. Egyben a tapasztalt síelőknek sí leckéket kínál szabad, karbantartás nélküli terepen hegyi vezető kíséretében. A feltételek egyike a privát lecke karbantartás nélküli lejtőn ( a 3 Spravodlivá lesiklópálya területén), melynek célja elbírálni az ügyfelek képességeit a szabad terepen való síeléshez. A képességek ellenőrzése után az arra alkalmas síelőknek napra és órára megrendelik a hegyi vezetőt és egyben meghatározzák az alkalmas freeride térséget.

A freeride megvalósulása függ az aktuális időjárási, hóviszonyoktól és a lavina veszélytől.

Az ügyfél a freeride iskolában a saját felelősségére vesz részt, csakis teljes lavinafelszelésben (szonda, lapát, lavina adóvevő – kölcsönzési lehetőség a Freeride Centrumban a Biela Púť-on) és csak érvényes balesetbiztosítással a kijelölt pályákon kívül való mozgásra.


FREERIDE ÚTMUTATÓ ÉS ISKOLA

KEZDŐKNEK

A freeride iskola kezdőknek alkalmas tapasztalt síelők számára könnyebb terepre kísérővel a freeride iskolából ( Spravodlivá és Májová térségben, széles déli lejtők, az árkokban való kiképzés nélkül).

Információk, foglalások:

+421 911 565 842, 
info@tatrymotion.sk ,www.tatrymotion.sk

HALADÓKNAK

A freeride iskola haladóknak alkalmas a tapasztalt síelők számára belépéssel a közepesen nehéz vagy nehéz terepre(árkok) hegyi vezető kíséretében.

Információk, foglalások:

+421 911 565 842, 
info@tatrymotion.sk ,www.tatrymotion.sk


FREERIDE FELSZERELÉS KÖLCSÖNZŐ

Alkalmas freeride sífelszerelést megtalálják a FREERIDE CENTRUMBAN a Biela Púť-on: VÖLKL, DSP és NORDICA márkájú freeride sílécek, speciális lavina hátizsák és lavina adóvevő, lavinalapát és ORTOVOX lavinaszonda vagy skialpinista felszerelés.


KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁLUNK A MÉG JOBB SÍ ÉLMÉNYEK ÉRDEKÉBEN!

A freeride vezető igénybevétele és a felszerelés egy időben való kölcsönzése esetén 20 %-os kedvezményt kap!
TÖBB INFÓ: FREERIDE CENTRUM Biela Púť.


FREERIDE MANUÁL

(JASNÁ - CHOPOK 2024 m n.m.)

- Letöltésre -