SKI SCHOOL TATRY MOTION

A Tatry Motion Nízke Tatry Síiskola a Jasná központban biztosítja be a síelők és snowboardozók minőségi oktatását kezdőktől egészen a mesterekig, minden korosztályban - hároméves gyermekektől egészen a nyugdíjasokig, mert nálunk a kor csak egy relatívszám.

Győződjön meg róla Ön is :)

A Tatry Motion Nízke Tatry Síiskola a Chopok lábainál a Jasná Nízke Tatry központban már több mint 15 éve működik. A Snowsportschool Jasná Síiskola és később NTC Jasná Síiskola és a Jasná Síiskola utódja. A Tatry Motion márkanév alatt a 2009/2010 szezon óta működik. Az iskola működése alatt szolgáltatásainkat több mint 200 000 különféle nemzetiségű ügyfél használta ki szolgáltatásaink.

A Tatry Motion Síiskola oktatói az ügyfelek számára nemcsak tanítók, hanem vezető is, aki elkíséri és vezeti az ügyfeleket az Alacsony Tátra lejtőin az itt tartózkodásuk alatt. Megtanítják nekik a síelés és snowboardozás alapjait, hogy az ügyfél a lesiklópályán biztonságosan és magabiztosan mozogjon, hogy a síelést vagy a snowboardozást teljes mértékben élvezni tudja. Egyben az oktatóink igyekeznek minden ügyfélnek átadni a lesiklópályán való viselkedés alapelveit.

A síiskola szolgáltatásai megvásárolhatóak a Jasná Nízke Tatry központ bármelyik Tatry Motion üzemegységében.


VÁLLASSZON LECKÉT

Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass


SÍ KURZUSOK

Konkurencia nélküli árakon kínáljuk oktatóinkat óvodák, alapiskolák, középiskolák és főiskolák diákjai tanulói számára sí kurzusok és gyakorlatok keretében. Többet a sí kurzusok szekcióban.

 

MAXILAND

A síiskola saját arénával rendelkezik a kezdők számára, melynek a neve Maxiland, mely a Biela Púť-on, Lúčky-n és Krupová-n található, melyek saját szalagfelvonókkal, a sí- és snowboardoktatáshoz modern didaktikus és metodikus segédeszközökkel rendelkeznek.


KONTAKT

ELÉRHETŐSÉG – hol találnak meg bennünket

 

A Tatry Motion Síiskola irodája

HelyElérhetőség
Biela Púť - Maxiland Shop (Centrum Jasná)+421911565842 
skischool@jasna.sk

A Tatry Motion Síiskola üzemelési helyei

HelyElérhetőség
Biela Púť - Maxiland Shop (Centrum Jasná)

+421911565842
maxiland.bielaput@tatrymotion.sk

Lúčky – Maxiland Shop+421911403971
maxiland.lucky@tatrymotion.sk
Krupová (Chopok  Juh) – Maxiland+421911021019 
maxiland.krupova@tatrymotion.sk
Online rezervačný formulár :