A 2018/2019-ES TÉL ÚJDONSÁGAI

JASNÁ, a legnagyobb szlovákiai sí aréna kitűnő feltételekkel a téli sportok számára, tökéletes síelést kínál több mint 50 km sípályával. Rendelkezésükre állnak a modern felvonók és gazdag esemény sorozatok, inőségi, rendezett lesiklópályák, kibővített GASZTRO kínálat és felújított infrastruktúra.


GASZTRO

HABARKA vendéglő

Modern szlovák konyha folklór ruhában. Ski-in & ski-out vendéglő terasszal, melyet a Lúčky B8 kiszálló állomásánál talál a FIS (11. számú piros lesiklópálya) és Turistická (5. számú kék lesiklópálya) közvetlen közelében. Kapacitás: 200 ülőhely bent + 100 ülőhely a teraszon. 

JASNÁ MOUNTAIN FOOD

Új gasztro árusítóhely a Priehybá-n = A Priehybá-n új gasztro point létesül - Jasná Mountain Food, napjainkban oly népszerű és modern street food hegyi verziója. A síelők élvezhetik itt a hot dogot, forró leveseket vagy más gyors ételeket egyenest a lejtőn.

KOSODREVINA RENDELÉSI RENDSZER

Az önkiszolgáló rendszer módosítása Kosodreviná-n. A Kosodrevina önkiszolgáló vendéglőben a Chopok déli oldalán, az új monitorok üzembe helyezésével és a rendszerrel, mellyel nyomon követhető a rendelés állapota és a sorrendje, meggyorsítja, és főleg javítja a megrendelési rendszert és az étel kiszolgálását. 

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ TÁNYÉROK

A Jasná déli oldalán minden gasztro egységben a műanyag tányérokról és evőeszközökről, poharakról és szívószálakról átállunk az ökológiailag újrahasznosítható alternatív evőeszközökre (papír, bambusz).


FELVONÓK ÉS A HAVASÍTÁS

1. ÚJ HAVASÍTÓ PONTOK

Havasítás a 12a (Jelení Grúň) lesiklópályán, cca 600m /9 havasító pont/

Havasítás a Zadné dereše lesiklópályán cca 600m /13 havasító pont/

A központban összesen 617 havasító pont (növekedés 22 havasítás ponttal)

 

 

2. GYERMEK BIZTONSÁGI KARTÁMASZOK

A B3 Biela Púť és a B8 Lúčky libegőkre új gyermek biztonsági karfákat szerelnek, melyek a központ legkisebb látogatóinak még nagyobb biztonságot nyújtanak.

3. KÉNYELMES BESZÁLLÓ ZÓNÁK

A kabinos felvonókat a déli oldalon a téli szezon alatt kényelmes beszálló zónákkal egészítik ki (rendszer, mely a felvonó beszálló zónájába csak a megengedett számú látogatót enged a kabin kapacitásának megfelelően). Az ügyfelek így kényelmesen beszállhatnak a kabinba és stressz nélkül helyezhetik el síléceiket.


INFRASTRUKTÚRA

1. KÖZPONTI RÁDIÓ

A B1 Záhradky – Rovná Hoľa felvonóra központi rádió felszerelése, a fontos információk jobb kommunikációja érdekében a központ látogatói számára.

2. DEFIBRILLÁTOR

A Potunda épületében önkiszolgáló defibrillátor, mely segíthet a látogatóink életének megmentésében. TÉLÍ TERKÉP 2018/2019