Jöjjön és élvezze a és az napsugarakat az Alacsony Tátra hegygerincén. A friss levegőn 2004 m magasságban a tengerszint felett és gyönyörködhet abban a legszebb tavaszi kilátásban az Alacsony Tátrára és a Felső Garam vidékére.   

A tavaszi szezontól érvényes aktuális újdonságunk az expedíció felvonókkal a Chopok mindkét oldalán egy menetjegy áráért. Így élvezhetik a visszautat is 5 különböző felvonóval és így közelebbről is megismerhetik a Chopok másik oldalának karakterisztikáját. 

Vitesse fel magát a kiinduló állomásokról Biela Púť-ról /Chopok északi oldala/ vagy Srdiečko-ról /Chopok déli oldala/ libegővel a Szlovákiában található legmodernebb kabinos felvonóhoz és ereszkedjen le az ellenkező oldalon. Vissza ugyanazon az úton, a csúcson pedig felfrissülhet az új modern önkiszolgáló Rotunda étteremben. Energiát gyűjthet az egészséges hegyi levegőből, és bőrét barníthatja a panorámás kilátó teraszon. Ki tudna ellenállni a főszakácsaink ízletes ételeinek, vagy a kávénak édes kaláccsal, mely az ébredő természet csodálatos látványával párosul?   

A Kellemes sétát a Chopok csúcsára a kevésbé rátermett túrázók könnyen teljesítik és a fénykép, mely az Alacsony Tátra második legmagasabb csúcsán készül, biztosan megörvendezteti gyermekeit is. A séta folyamán megállhatnak és pihenhetnek a bárok és vendéglők valamelyikében: Funibar Priehyba – nyitható üvegtetővel, Happy End vendéglő Biela Púť-on – gyermek mászókákkal és remek konyhával,  Apres bár  Srdiečko-on – szívélyes légkörrel vagy a Kosodrevina vendéglő – legnaposabb terasszal a Felső Garam vidékén.

Jöjjön és töltődjön fel energiával alatt aktív pihenés segítségével.