Jasná Nízke Tatry sí központ az olaszországi Bolzano városában 5 presztízsdíjat kapott az ´Internationaler skiareatest´ minőségteszten az alábbi kategóriákban: a 2014-es év Kiugrója, Legkedveltebb hegyi vendéglő, Az év embere - sífelvonósa, Legjobb marketing és a Lesiklópályák minőségének Nemzetközi jegye. Így a Jasná Nízke Tatry szlovák sí központ megmutatta magát a 35 alpesi sí központ konkurenciájában.


A lesiklópályák minőségének nemzetközi jegye
– 5,8 pont a lehetséges 6-ból

(Internationales Pistengütesiegel)

Az „Internationales Pistengütesiegel“ kategóriát 2006-ban vették fel az értékelt kategóriák közé. Ebben a kategóriában értékelik a lesiklópályák karbantartását, biztosítást, navigációs rendszert és a biztonságot. Ezt a minőségi jegyet a központok három évre kapják, melyet ezt követően meglehet hosszabbítani, de a központnak újra át kell esnie a minőségi teszten. 


Az év kiugrója 2014
(Aufsteiger des Jahres) 

Ezt a díjat azon sí központok kapják, melyek az adott évben jelentős befektetéseket hajtottak végre az infrastruktúra fejlesztése, szolgáltatások javítása terén, vagy érdekes innovatív gondolatokat, projekteket implementáltak a hegyi üzletág területén. 


A legkedveltebb hegyi vendéglő
– Von Roll Restaurant Luková

(Beliebtestes Bergrestaurant)

Von Roll Restaurant Luková a presztízzsel bíró tesztben aranyérmet szerzett és így, mint hegyi vendéglő egyedüli volt a díjazottak között. A magas elismerést nemcsak az ötletes beltéri kialakításának és a vendéglő atmoszférájának köszönhetően kapta, hanem az ételek és italok magas színvonalának és a kellemes kiszolgálásnak köszönhetően.


Az év embere - sífelvonósa 2014
Ing. Bohuš Hlavatý

(Seilbahner des Jahres 2014)

Az év embere titulussal a Tatry mountain resorts, a.s. Társaság vezérigazgatóját – Ing. Bohuš Hlavatý-t érte a megtisztelés, hogy elnyerte „Az év embere díjat”. Ebben a kategóriában a díjazottak között van még Ernst Brandstätter a Bergbahnen Flachau központból és Karl Schmidhofer a Murtal Seilbahnen / Kreischberg központból. 


Legjobb marketing
(Bestes Marketing)

A Legjobb marketing kategóriában Jasná Nízke Tatry sí központ aranyérmet szerzett. A képzeletbeli első helyet a Flachau és a Wagrain központokkal közösen foglalják el. Értékelik a központ vizuális és tartalmi kommunikációját, a weboldalának áttekinthetőségét és vizuális attraktivitását, a promóciós anyagok a látogatók általi hozzáférhetőségét, vagy a központok láthatóságát a sí központok európai piacán.