A SÍELŐ MAGA DÖNTI EL, HOGY MENNYIT FIZET A SKIPASSÉRT

A sí központ látogatóinak mindig van döntési lehetőségük.  Skipassukat megvásárolhatják előre a GOPASS e-shopban, GOPASS mobil applikáción keresztül, továbbá standard módon a kőpénztárakban, a központban és legújabban az önkiszolgáló pénztárakban, melyeket, mint GOPASS POINT jelöltünk meg, minden beszálló ponton a sí központban. Síelők a skipassokon spórolnak, ha a síelést előre tervezik és a skipassokat mindig előre online vásárolják.


GOPASS e-shop – Megéri!

Vásárolja meg a legolcsóbb skipassokat 3 nappal előre online

A skipassok vásárlása a klasszikus „kőpénztárakban” a központban már nem menő. A világban a vásárlás modern formái dominálnak, az e-shopon keresztül az otthon kényelméből és pontosan ilyen követelményeknek tesz eleget a GOPASS e-shop is. Az ügyes síelők a síelésüket előre tervezik és így egész napos skipasst egészen 8 euróval olcsóbban vásárolhatják meg, mint a klasszikus pénztárban, ha ezt 3 nappal előre vásárolják. A többnapos skipassok esetében a megtakarítás még jelentősebb egészen 45 euró is lehet a hatnapos skipass esetében. A síelés idejét bármikor megváltoztathatja szimbolikus 1€-ós illeték fejében. Az online vásárlásnak további előnye is van mégpedig, hogy a központban nem kell várakoznia a sorban a pénztárak előtt, hanem a síelő egyenest mehet a sípályára.

Hasonlítsa össze a skipassok árát online vásárlásnál és a klasszikus pénztárakban, a központban.


GOPASS POINT – Megéri!

Lekéste az online vásárlást, vagy még nem rendelkezik Gopass kártyával? Nem számít. Ebben a szezonban további technikai újdonság várja Önöket. Minden vásárlási helyen a központban új modern önkiszolgáló pénztárakat GOPASS Point-okat talál, melyekben gyorsan és kényelmesen olyan skipasst vásárolhat, amilyenre pont szüksége van. Elegendő megadni az e-mail címét és rendelkeznie kell bankkártyával. A regisztrációval és a vásárlással készségesen segít a kedves személyzet, aki GOPASS kártyát is biztosít Önnek az első vásárláskor, ingyen. Továbbá, a GOPASS Point-ban vásárolt skipassok ismét olcsóbbak, mint a klasszikus pénztárakban.  Apró figyelmeztetés a Gopass Point-okban csak bankkártyával lehet majd fizetni és nem készpénzben. GOPASS tényleg megéri.

Hasonlítsa össze a skipassok árát Gopass Point-ban vásárlásnál és a klasszikus pénztárakban, a központban: