Jasná Nízke Tatry mint a legnagyobb sí aréna Szlovákiában és a freeride központok legjobbja Közép Európában remek feltételekkel a téli sportok számára a Chopok déli és északi oldalán egyaránt, végtelen lehetőségeket kínál aktivitásokra, szórakozásra és aktív pihenésre. Jasná keresett központ nemcsak a különböző nehézségi fokú 49 km kitűnően karbantartott lesiklópályájának köszönhetően, de a freeride síelés gazdag lehetőségeinek köszönhetően is.

A freeride szerelmesei megtalálják számításukat a sok freeride zónában és a Snow parkban. A kabinos felvonók megépítésének köszönhetően az északi oldalon (A1 Funitel) és a déli oldalon (A2 Chopok Juh) ezeket a zónákat összekapcsolták az egész téli szezonra. A freeride síelés ennek köszönhetően a síelés még elérhetőbb alternatívája lett Jasnán.

Jasná egyértelműen a legnagyobb és legkönnyebben megközelíthető freeride központ Szlovákiában. A tapasztalt freeride síelők általában előnyben részesítik a meredek árkokat északon! A kezdők és az ínyencek értékelik a porhavas lejtőket délen! A téli szezon általában december elejétől április végéig tart. Freeride aréna a Chopokon a JASNA ADRENALIN FWQ nemzetközi versenyek színtere, melyek a freeride világkupa sorozat részét képezik.  

Fontos elérhetőségek