Après-ski bary

Après-ski bary sú synonymom zábavy, pohody a oddychu na svahu s výborným občerstvením, drinkami a hudbou.


Na severnej strane strediska nájdete Après-ski bar Lúčky, Après-ski bar Záhradky a Funibar. Na južnej strane strediska pri nástupnej stanici novej 15 miestnej kabínkovej lanovky Krupová - Kosodrevina je situovaný Après-ski bar Krupová

Après-ski bary sú miestom stretnutia s rodinou a priateľmi, skvelou príležitosťou na spoznávanie nových ľudí, či oddyhovým bodom pred / po / počas lyžovačky.


Funibar

FUNIBAR na Priehybe, pri nástupnej stanici lanovky FUNITEL s otváracou presklennou kupolovitou strechou, ktorá vám počas slnečných dní ponúkne nádherný výhľad na vrchol Chopka. Jeden z prvých svojho druhu v strednej Európe.

Otváracia doba: počas prevádzkovej doby lanoviek


Aprés - Ski Bar Lúčky

Aprés-Ski Bar LÚČKY Vás privíta pri nástupnej stanici sedačkovej lanovky Lúčky - Výhliadka /B8/. Spríjemnite si deň na svahu posedením pri káve či výbornom ,,snacku". Načerpajte nové sily a hor sa opäť na lyže!

Otváracia doba: počas prevádzkovej doby lanoviek


Aprés - Fis Bar Záhradky

Aprés-Ski Bar ZÁHRADKY sa nachádza pri nástupných miestach lanoviek Záhradky - Rovná Hoľa /B1/ a Záhradky - Priehyba /B2/. Príďte sa v priebehu lyžovačky občerstviť teplými nápojmi, drinkami alebo sa posilniť čerstvými panini.


Aprés - Ski Bar Krupová

Aprés-Ski Bar KRUPOVÁ ,nachádzajúci sa pri nástupnej stanici lanovky /A5/ Krupová – Kosodrevina 1084 m n. m. na južnej strane strediska, vás privíta srdečnou atmosférou. Počas celého dňa skvelá hudba - nalaďte sa na celodennú párty práve tu. Alebo ukončite svoju návštevu Nízkych Tatier pri skvelej ponuke nápojov a chutného občerstvenia na slnečnej strane Chopka. 

Otváracia doba: počas prevádzkovej doby lanoviek


Všetky web-kamery

Sledujte živý prenos internetovej webkamery a objavujte strediská spoločnosti Tatry Mountain Resorts a.s.

Web-kamery →

Aktuálne informácie zo strediska

VIAC INFO