Gopass Compass

Winter is a time of skiing and snow adventures with family, partner or friends. Gopass Compass offers tips and suggestions on how to enjoy winter fully while taking advantage of Gopass.

Use the search filter.

Nakupuj online

Online nájdeš najvýhodnejšie ceny skipasov, vstupy do aquaparkov, zábavných parkov, na rôzne atrakcie a podujatia. Nakupuj online skipasy a vstupy za najnižšie ceny tri dni vopred.

Skiareál Špindlerův Mlýn

Jeden z najväčších skiareálov v Česku svojim návštevníkom ponúka 27km zjazdoviek a desiatky kilometrov kvalitne upravených bežeckých tratí. Na vrcholy vedie niekoľko sedačkových lanoviek a vlekov, vrátane najmodernejšie vyhrievané šesťsedačkovej lanovky na Pláň.

SNOW SHOW

 Après-ski program plný hudby, laser show, life performance a hlavně exhibici našich nejlepších lyžařských instruktorů a tanec roleb a skútrů.

VEČEŘE ZÁŽITKŮ

Lahodné čtyřchodové menu podávané při svíčkách a dechberoucí výhledy na noční Špindlerův Mlýn.

VSTUPNÍ ANALÝZA = SKI VIDEO-COACHING

Zalyžujte si s profesionálním instruktorem, kterého budete mít na 3 hodiny sami pro sebe, získejte jedinečný video rozbor vašeho lyžařského stylu a dosáhněte další úrovně v lyžování.

Večerní lyžování

Večerní lyžování na Hromovce - nejlépe osvětlené sjezdovce v České republice se pro vás stane zážitkem.

Tatranský ľadový dóm

Vychutnajte si tú pravú zimu vo Vysokých Tatrách a okúste nezabudnuteľný zážitok v podobe z Tatranského ľadového dómu na Hrebienku, ktorý sa nesie v téme Katedrály Notre-Dame.

Denná a nočná sánkovačka na Hrebienku

Skvelá zimná zábava v podobe dennej a nočnej sánkovačky na vás čaká na Hrebienku.  Vyvezte sa pohodlne pozemnou lanovkou na Hrebienok a vychutnajte si jazdu po 2,5 km dlhej trati.

Zážitkové ratrakovanie

Vychutnajte si unikátne dobrodružstvo spojené s adrenalínom počas hodinovej večernej jazdy v podobe zážitkového ratrakovania. Odnesiete si nielen nezabudnuteľný zážitok, ale aj certifikát o úspešnom absolvovaní úpravy zjazdoviek.

Tatranská večera zážitkov - 1173 m n. m.

Vyvezte svoje chuťové poháriky k oblakom a prijmite pozvanie na nezabudnuteľný zážitkový večer. Pretože po zotmení začína to pravé tatranské dobrodružstvo.

FRESH TRACK

Pocíťte sviežosť na horách a okúste skorú rannú lyžovačku s perfektne upravenými svahmi. Začnite deň s výnimočnými raňajkami pod tatranskými štítmi, ktoré jemne lemujú ranné slnečné lúče.

Aktuálne informácie zo strediska

VIAC INFO