TRAMPOLÍNY

Lokalita: Biela púť, Jasná Nízke Tatry
Prevádzková doba: PO - NE (júl, august)
Otváracie hodiny: 09:00 - 17:00

Na Bielej púti v rámci summer parku sme pre návštevníkov Jasnej pripravili ďalšiu novinku. Bungee trampolína je zábavná atrakcia pre malých aj veľkých, ktorí majú radi trochu adrenalínu v krvi.

Táto trampolína je určená pre bezpečné vysoké skoky. Pri skákaní je návštevník oblečený do špeciálnych popruhov, ktoré sú pružnými lanami spojené s lanovým zdvíhacím systémom, ktorý umožňuje maximálnu podporu pri skoku. Vďaka tomuto opornému systému sa dajú na bungee trampolíne skákať saltá v pred aj vzad.

Bližšie informácie:
Rental Biela Púť
+421911398476
rental.bielaput@tatrymotion.sk

 


Najvýhodnejšie lístky na lanovku

do Jasnej nakúpite online na gopass.travel


4 PLATFORMOVÁ TRAMPOLÍNA

Zábavná atrakcia pre malých aj veľkých, ktorí majú radi trochu adrenalínu v krvi. Vyskúšajte si výskoky, premety a saltá. 

Čas Cena
5 minút 4€
10 minút 7€

 


BUNGEE TRAMPOLÍNA

Na Záhradkách v rámci fun zóny sme pre návštevníkov Jasnej pripravili ďalšiu atrakciu. Bungee trampolína je zábavná atrakcia pre všetkých. Táto trampolína je určená pre bezpečné vysoké skoky. Pri skákaní je návštevník oblečený do špeciálnych popruhov, ktoré sú pružnými lanami spojené s lanovým zdvíhacím systémom, ktorý umožňuje maximálnu podporu pri skoku. Vďaka tomuto opornému systému sa dajú na bungee trampolíne skákať saltá v pred aj vzad.

Čas Cena
5 minút 5€
10 minút 9€

 


CENNÍK

ATRAKCIA CENA
Bungee trampolína 5min/5€     10 min/9€
Trampolína veľká 5min/4€     10 min/7€

 



Ubytovanie s lanovkami a vodnými parkami v cene pobytu


Od 18.3.2024 bude lanovka /B8/ Lúčky - Vyhliadka mimo prevádzky. Prevádzka skibusov bude mimo prevádzky do 28.3.2024. Aktuálne informácie zo strediska.

VIAC INFO