Przez cały dzień świetna atmosfera i wspaniałe jedzenie na stoku pod Chopokiem.


W ciągu dnia HAPPY END funkcjonuje jako doskonała restauracja SKI IN – SKI OUT z tarasem bezpośrednio na stoku pod Chopokiem, pod trasą zjazdową Biela Púť, z widokiem na MaxiLand Metlife dla dzieci.

Usytuowana pomiędzy stacjami początkowymi kolejek linowych /B3/ Biela Púť - Jasná a /A3/ Grand - Brhliská, w pobliżu parkingów P1 i P2, została otwarta w stylowym pomieszczeniu na piętrze. Przyjemne duże wnętrze przeznaczone do odpoczynku dla wszystkich, nawet tych z butami narciarskimi na nogach. W restauracji można się delektować daniami tradycyjnymi, sałatkami ze świeżych warzyw i pizzą prosto z pieca. Przygotowywanie potraw można śledzić w otwartej kuchni. Dobrą zabawę gwarantują 2 płyty wielkopowierzchniowe umieszczone w restauracji, a idąc do WC nie można przegapić zabawnych motywów na ścianach. Na tarasie można rozkoszować się promieniami słońca, a przy pysznym drinku spoglądać na swoje pociechy bawiące się w MaxiLand Metlife.

Godziny otwarcia: 11:00 - 17:30

Po zachodzie słońca HAPPY END zmienia się w nocną arenę HAPPY END MUSIC CLUB, pełną nieskrępowanej zabawy, świetnej muzyki, niezapomnianych ,,eventów" i niepowtarzalnej atmosfery. Music Club Happy End oferuje doskonałą atmosferę w centrum ośrodka Jasná Nízke Tatry nie tylko dla narciarzy, snowboardzistów i gości odwiedzających Jasną, ale także dla całego regionu Liptowa i Północnej Słowacji.

 
 

HISTORIA POWSTANIA HAPPY ENDU

Music Club Happy End gwarantuje najlepszą zabawę w samym centrum ośrodka Jasná Tatry  Niskie, nie tylko narciarzom, snowboardzistom i turystom odwiedzającym Jasną, lecz również mieszkańcom całego regionu Liptowa i północnej Słowacji.

Zaledwie 120 dni w roku 2011 trwała budowa Happy End Music Club, który zaprojektował architekt  Ing. Arch. Ján Kromka!  W tym roku sezon zimowy otwieraliśmy już po nowemu, a w Jasnej można było usłyszeć rewelacyjnych DJ-ów i koncerty na żywo. Uzupełnieniem programu muzycznego przez cały sezon były występy zespołów tanecznych, wokalistów i znanych osobistości.

Wnętrze dwukondygnacyjnego budynku zostało dobrze przemyślane i zaplanowane w najdrobniejszych szczegółach! Do środka wchodzi się przez oryginalną bramę. Przy parkiecie stoją potężne drewniane rzeźby symbolizujące litery H i E, które dla Happy Endu przygotował artysta Matúš Kručay. 

Galeria na drugim piętrze i schody mają metalowe poręcze, w których wykorzystano liny z kolejki górskiej oraz ręcznie wykonane motywy rajskich pokus - rajskiego owocu i węża. Na galerii znajdują się także zachwycające szklane mostki dla tancerzy. Nie zabrakło też oddzielnego saloniku dla VIP-ów z kominkiem, ręcznie kutym żyrandolem, fotelami obitymi czerwoną skórą i prawdziwymi futrami. Ekskluzywnego charakteru dwukondygnacyjnemu wnętrzu dodają także trzy bary i płótna projekcyjne.