Chcete aj vy prekvapiť svoju rodinu či priateľov kulinárskymi špecialitami? 

Teraz máte jedinečnú príležitosť!

Počas apríla pre vás hotel Tri Studničky**** pripravil kurzy varenia so šéfkuchárom Romanom Kováčom, ktorý pôsobil v prestížnych hoteloch v Anglicku, ocenenými aj Michelin hviezdami.

Pracoval napríklad aj pod vedením Petra Gortona (Master chefs of Great Britain), od ktorého sa naučil rôzne techniky varenia a spájania ingrediencií, ktoré potom vyvolávajú doslova jedinečný kulinársky zážitok.

Roman vám prezradí niektoré zo svojich tajomstiev a receptov, ktorých prípravu si môžete i sami vyskúšať!

  • 05. 04. 2016
    - Spracovanie a príprava rýb, morských živočíchov
  • 11.04. 2016
    - Spracovanie a príprava kohúta, perličky, prepelice
  • 19. 04. 2016
    - Príprava paštét, terín, aspikov
  • 26. 04. 2016
    - Príprava kváskov, pečenie rôznych druhov chleba

Cena: 39 € / osoba / kurz (1 deň)

Na aprílové kurzy varenia sa môžete prihlásiť prostredníctvom tel. čísla: +421 44 547 8000-2, alebo emailom: info@tristudnicky.sk.

Maximálny počet účastníkov je 5.

Viac informácií nájdete na stránke tristudničky.sk.

TIP: Darčeková poukážka na kurz varenia

Hľadáte darček pre blízkeho či priateľa, o ktorom viete, že sa zaujíma o varenie a vynikajúce jedlo? Venujte mu darčekovú poukážku na kurzy varenia, ktorú si môžete objednať na čísle +421 44 547 8000.