Húsvét Jasná-ban

Húsvét Jasná-ban

Rengeteg élmény és szórakozás az egész családnak!

A Jasná-i Húsvét a tavaszi síelés mellett gazdag húsvéti programot és ünnepi hangulatot kínál. A hagyományos húsvéti tojás az A1 Priehyba - Chopok felvonó útvonalán fog közlekedni.  


MÁRCIUS 30., SZOMBAT

RATRAK SZÍNPAD PRIEHYBA

Március 30, szombaton a Jasná üdülőhelyen, Priehyba-n várja Önöket a népszerű Ratrak Stage. Remek DJ-k, akik a Funibar-ban a két utazás közötti szüneteket teszik majd élvezetesebbé. Szuper szórakozás közvetlenül a lejtőn 10.30-tól 15.30-ig. A Ratrak színpad a legjobb après-ski szórakozás a Jasná-i hóban!

HÚSVÉTI CHOPOK ÍZEK

Az ízek húsvéti varázsa az ünnepi ruhába öltöztetett Rotunda étteremben kivételes gasztronómiai élményt ígér. A hegyek között engedje magát elragadni a szokatlan ízek, illatok és a paradicsomi szépség varázsával. Többet nem is árulunk el. Talán csak annyit, hogy még sokáig emlékezni fog erre az estére.
Ez a varázslatos esti élmény körülbelül 4 órán át tart. Jó társaságban élvezheti, vagy megajándékozhatja vele azokat, akik szeretik a megismételhető élményeket.


Chopok ízlik
online vásárlás


MÁRCIUS 31 VASÁRNAP

HÚSVÉT VASÁRNAP A ROTUNDÁBAN

Jöjjön el húsvétvasárnapra a 2024 m magasan fekvő Rotunda panoráma étterembe. Kellemes családi programmal készültünk a gyönyörű környezetben. Élőben élvezheti a népzenekar által előadott népdalokat. A gyerekeket kreatív műhelyek, húsvéti mézeskalács díszítés és a népszerű arcfestés várja. A program a Rotunda-ban 10.00-tól 14.00-ig tart. A nap folyamán a Rotunda étterem gasztronómiai különlegességeit élvezhetik, és jó idő esetén a Rotunda teraszán húsvéti grillezésre is sor kerül.


GRILLEZÉS ÉS NÉPZENE A HABARKA-BAN

Výhliadka-n, a Habarka étteremben egész nap élvezheti a remek hangulatot és a finom grillezett specialitásokat. Húsvét vasárnapján a Habarka-ban a nagyszerű Bystrianka népzenekar gondoskodik a szórakozásról.

HÚSVÉTI SZÁNKÓZÁS KRUPOVÁ-N

Március 31, vasárnap az üdülőközpont déli oldalán is mókás lesz a hangulat! Indul a második évadja a Húsvéti Szánkózásnak, Krupová-n, amely ismét sok nevetést és szórakozást hoz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Részt vehet bárki, aki le szeretne csúszni az előkészített szánkópályán. A szánkózás mellett DJ és műsorvezető gondoskodik a szórakoztatásról. Jöjjön és élvezze a kellemes húsvétvasárnapot az egész családdal Krupová-n.TMR HOTELEK

A TMR HOTELS-ben egész Húsvét alatt érdekes programokkal várják Önöket. 


Mindenkit szeretettel várunk!


Partneri:

Implemented with the financial support of the Ministry of Tourism and Sports of the Slovak Republic