Szállodák Jasná

Your price includes a ski pass valid in the ski resorts: Jasná and Vysoké Tatry and/or tickets valid in water parks in the Liptov region.

BOUTIQUE HOTEL POŠTA****

BOUTIQUE HOTEL POŠTA****

Élvezze a luxust a boutique hotelben Jasná központjában. A szálloda egyedi kialakítása és Jasná gyönyörű környezete minden látogató fantáziáját megmozgatja és energiával tölti fel.

HOTEL GRAND JASNÁ****

HOTEL GRAND JASNÁ****

Élvezze a nagyszerű családi nyaralást Jasná szívében. A felvonó rövid sétával elérhető, akárcsak az éttermek, látnivalók és üzletek.

CHALETS JASNÁ COLLECTION****

CHALETS JASNÁ COLLECTION****

A bájos, francia stílusú apartmanokban igazi hegyi luxus, Jasná verhetetlen elhelyezkedése és tökéletes magánélet ötvöződik.

HOTEL SRDIEČKO***

HOTEL SRDIEČKO***

Éljen át egy nyugodt nyaralást a Chopok déli oldalán, egy kiváló ellátást nyújtó, igazi hegyvidéki hangulatú szállodában.

HOTEL TRI STUDNIČKY****

HOTEL TRI STUDNIČKY****

Hallgassa a patak csobogását Jasná első felnőttbarát szállodájában. A Tri Studničky Boutique hotel a Demänovská-völgyben, az Alacsony-Tátra lábánál évek óta a béke és a pihenés oázisaként ismert.

HOTEL SKI**

HOTEL SKI**

A jól ismert szálloda a hagyományos szálláshelyek, a sport és a jó ételek kedvelőinek fog tetszeni. 40 újonnan felújított szoba közvetlenül a sípálya alatt, csendes, Záhradky helyen.

A night on Mt Chopok.

A night on Mt Chopok.

If you are a mountain lover and are looking for an adventure or long for romance in a couple, you will find your little paradise just here.

HOTEL LIPTOV

HOTEL LIPTOV

The Liptov mountain hotel with a long-time tradition is located in the very heart of the biggest Slovak ski resort – Jasná.

All adventurous souls will love its location and offered services. The Liptov Hotel is tailored to spend an active holiday as well as to enjoy peaceful relaxation and recharge one’s batteries in nature

Lásd még a többi TMR szállodát ingyenes drótkötélpályával és víziparkkal: