Szállodák Jasná

Your price includes a ski pass valid in the ski resorts: Jasná and Vysoké Tatry and/or tickets valid in water parks in the Liptov region.

BOUTIQUE HOTEL POŠTA****

BOUTIQUE HOTEL POŠTA****

Élvezze a luxust a boutique hotelben Jasná központjában. A szálloda egyedi kialakítása és Jasná gyönyörű környezete minden látogató fantáziáját megmozgatja és energiával tölti fel.

HOTEL GRAND JASNÁ****

HOTEL GRAND JASNÁ****

Élvezze a nagyszerű családi nyaralást Jasná szívében. A felvonó rövid sétával elérhető, akárcsak az éttermek, látnivalók és üzletek.

CHALETS JASNÁ COLLECTION****

CHALETS JASNÁ COLLECTION****

A bájos, francia stílusú apartmanokban igazi hegyi luxus, Jasná verhetetlen elhelyezkedése és tökéletes magánélet ötvöződik.

HOTEL SRDIEČKO***

HOTEL SRDIEČKO***

Éljen át egy nyugodt nyaralást a Chopok déli oldalán, egy kiváló ellátást nyújtó, igazi hegyvidéki hangulatú szállodában.

HOTEL TRI STUDNIČKY****

HOTEL TRI STUDNIČKY****

Hallgassa a patak csobogását Jasná első felnőttbarát szállodájában. A Tri Studničky Boutique hotel a Demänovská-völgyben, az Alacsony-Tátra lábánál évek óta a béke és a pihenés oázisaként ismert.

HOTEL SKI**

HOTEL SKI**

A jól ismert szálloda a hagyományos szálláshelyek, a sport és a jó ételek kedvelőinek fog tetszeni. 40 újonnan felújított szoba közvetlenül a sípálya alatt, csendes, Záhradky helyen.

A night on Mt Chopok.

A night on Mt Chopok.

If you are a mountain lover and are looking for an adventure or long for romance in a couple, you will find your little paradise just here.

Akár már vásárolt nálunk szállást, akár most döntött úgy, hogy hozzánk jön, mindenkinek csomagolunk egy extra előnyt.

Lásd még a többi TMR szállodát ingyenes drótkötélpályával és víziparkkal:

Kábelautók és sílécek.

Tudjon meg többet