HAPPY END

Egész napos élet, kényelmes atmoszféra és kiváló vendégszeretet a Chopok lejtőjén.

A nap folyamán a HAPPY END, mint remek SKI IN – SKI OUT vendéglő terasszal éli napjait egyenest a Chopok lejtőjén, a Biela Púť lesiklópálya alatt, kilátással a  MaxiLand gyermekarénára.

A /A6/ Biela púť - Priehyba, /B3/ Biela Púť - Jasná és a /A3/ Grand – Brhliská felvonók felszálló állomásai között található. Stílusos a térben került berendezésre az emeleten. Kellemes tágas enteriőr pihenésre alkalmas mindenki számára, akár síbakanccsal a lábain. A vendéglőben hagyományos ételeket kóstolhatnak, salátákat friss zöldségekből, a pizzát az asztalára egyenest a kemencéből kapja. Az ételek készítését figyelemmel kísérheti a nyitott konyhában. Szórakozhat a 2 nagyméretű vászon előtt, melyeket a vendéglőben helyeztek el, vagy útban a toalettre, ahol szórakoztató motívumokat talál a falakon. A teraszon élvezheti a napfényes napot és az itala mellől követheti figyelemmel csemetéit a MaxiLand Metlife gyermekarénában.

Nyitvatartási idő: 11:00 - 17:30

Napnyu8gta után a HAPPY END éjszakai arénává HAPPY END MUSIC CLUB -bá változik, tele kötetlen szórakozással, minőségi zenével, felejthetetlen „eseményekkel” és megismételhetetlen atmoszférával. Music Club Happy End programot kínál a Jasná Nízke Tatry központ centrumában nemcsak a síelőknek, snowboardozóknak és a Jasná látogatóinak, de az egész szezon alatt Liptó és az Észak Szlovákia látogatóinak.

 

HAPPY END ÉJJEL

HAPPY END zenei programja specializálódik az elektronikus zenére és a zenekarok élő előadásaira. Ez egy tökéletes hely a Demänovská dolina téli látogatói számára, mely kiváló éjszakai életet nyújt a maga 1000 főt meghaladó befogadóképességével, itt maximális éjszakai élményeket talál. A hétvégek éjszakáin és eseményein a hazai és külföldi sztárok lepnek fel színpadunkon. A HAPPY END MUSIC CLUB lelke a kitűnő zenében, kiszolgálásban és a laza nyitott légkörben rejlik, ami minden egyes eltöltött éjszakát varázslatossá tesz.

Napközben viszont a HAPPY END kiváló vendéglőként és ApresSki DRINK BÁR ként működik egyenest a Chopok lejtői alatt, igénybe vehetik azonnal a síelés után.

See you on the dancefloor...

 

TÖRTÉNET A HAPPY END MEGALAKULÁSÁRÓL

A Music Club Happy End a Jasná Nízke Tatry centrumában magas szintű szórakozási lehetőséget nyújt nem csak a síelőknek, snowboardozóknak és a Jasná látogatóinak, hanem az egész Liptó és Észak-Szlovákia számára.

2011-ben hihetetlen 120 nap alatt ment végbe a Happy End Music Club építése, amelyet Ing. Arch. Ján Kromka tervezett. Abban az évben már újban kezdtük a téli szezont, és kiváló DJ-k és élő zenekarok zenéi szóltak Jasnán. Táncfellépések, énekesek és hírességek bővítették a kínálatot.

A kétszintes épület belső tere az építkezés előtt egészen a részletekig át lett átgondolva. A belső térbe egy eredeti kivitelezésű kapun keresztül jutnak be. A táncparkettnél túlméretezett faszobrok vannak, amelyek H és E betűket szimbolizálják, amelyeket Matúš Kručay szabadművész készített a Happy Endnek.  Az emeleten lévő galéria és lépcsőzet fémkorláttal van ellátva, melynek része originál felvonókötél és a kézzel kovácsolt részek, amelyek az édeni kísértést ábrázolják alma és kígyó szimbólumokkal. Megtalálhatók a galériában üveg áthidalások, amelyek a táncosoknak kedveznek. Nem hiányozhat a VIP szalon kemencével, kézzel kovácsolt csillár, piros bőrből készült fotelek prémmel. A 2 emeletes helység exkluzivitását 3 bár és nagyfelületű vetítő vásznak segítik.