SNOWPARK JASNÁ


DC Snowpark  Jasnán egyik a legrégebben működő hó parkok közül nemcsak Szlovákiában, de as környező országokban is. A DC Snowpark-ot megtalálja Otupné térségben, a Vrbická 10 számú lesiklópályán. 

Úgy, mint az előző években, a 2017/2018-as síszezonban is Jasnán minőségi, naponta karnantartott hó park várja Önt a Slope Shapers Crew előadásában. 

A nyár folyamán több tereprendezés történt a DC Snowpark területén, melyet Otupné térségben Jasnán találnak. A hó park alsó szakaszán az első kettő platform szélesítése és nagyobbítása ment végbe, tehát a télen több hellyel számolhat a snowboarding számára. Remek hírnek számít, hogy egy új harmadik platform is kialakításra is került, ami három ugrást jelent egymás után. A Shaperek 10, 12 és 10 méteres ugrásokat tartalmaznak. Természetesen minden ugrás érkezési felületének meghosszabbítása és kiszélesítése is megtörtént. A három ugró platform után a jib rész következik. Shaper tábor áthelyeződik, így az egész hó park meghosszabbodik és kiszélesedik. Rendelkezésükre áll négy jib platform, melyeken több akadályt is várhatnak. A shaper főnök szavai alapján rendelkezésükre fog állni három ugrás és kilenc jib akadály a park alsó szakaszán. Remek haladás!


Generali Snowpark

Szlovákia legöregebb és úttörői szempontokból nagyon jelentős snowparkja Jasnán! Úgy, ahogy az előző években az idei szezonban is minőségi naponta karbantartott snowparkra számíthatnak a Slope Shapers Crew előadásában.

 Az előző évekhez képest a legjelentősebb változást a park kiszélesítése a Vrbická lesiklópálya alsó szakaszával, jelenti, ahol az ugró és akadály részleg lesz megtalálható a haladók számára. Ebben az évben megépítésre kerültek a platformok földből, ezért a parkot korábbi határidővel nyithatják meg. A Grand Jet felvonóból való kiszállás után a felső részen található a Fun Zone tele railekkel, boxokkal és kisebb ugrásokkal a kezdőknek és haladóknak. Nem hiányozhatnak dőlések, hullámok és alagutak a legkisebbeknek. Az alsó szakaszon megtalálják számításukat a haladók és szakértők.  Itt rendelkezésükre áll két akadály/ugrás/ az egyik kb. 10 m a másik 13 m hosszú, és néhány további érdekes akadály. Bízunk benne, hogy a parkunk kibővül egy új érdekes készlettel.

Bővebb információkat a snowpark építéséről és a feltételekről a snowparkban megtekinthetik a  facebook snowpark jasna.


Generali Fun Zone

FUN ZONE aréna a Vrbická 10. számú lesiklópálya felső szakaszán található. Jöjjön és szórakozzon és bolonduljon a speciálisan előkészített arénában, mely az ugrásokra, döntött ívekre, akadályokra és alagutakra specializálódott. Az aréna alkalmas minden korosztály számára, kis gyermekektől egészen a felnőttekig. Elegendő, ha haladó síelő vagy snowboardozó és a szórakozás a havon indulhat is! Belépés a parkba ingyenes.