CSOPORTOS LECKÉKET


WINTER PASSION

Mindenkit megtanítunk síelni.

Használja ki a többnapos csoportos WINTER PASSION elnevezésű leckéket, melynek köszönhetően forradalmian alacsony áron tanulhat meg síelni hivatásos oktatók irányítása mellett. A leckék teljesen kezdő és mérsékelten haladó síelők számára alkalmasak. A csoportos leckék e fajtája csak Biela Púť-on állnak a rendelkezésükre.

Az oktatók mindennap 2 órát foglalkoznak Önnel a lesiklópályán, s garantálják, hogy a kurzus végére beleszeret a síelésbe. A teljesen kezdők a kurzus végén képesek lesznek megbirkózni a kék (könnyű) lesiklópályával. A csoportos kurzus alatt biztosan új barátokra tesznek szert s együtt élvezhetik a szórakoztató kurzuszáró versenyt.

A kurzus mindig hétfőn kezdődik és csütörtökön ér véget. A kurzus 9:30 órától 11:30 óráig tart. Csütörtökön van a kurzus zárónapja, amikor is várja Önöket a kurzuszáró verseny és egy kis jutalom a kurzus sikeres elvégzéséért.  

A találkozás helye: Maxiland Biela Púť

Felszerelés: sí

KOR: gyerekek 6-tól 11,99 éves korig és a felnőttek 12 éves kortól (csak kezdők)

IDŐ: 9:30 - 11:30

ÁR: a síiskola árjegyzéke

 MAXILAND CSOPORTOS LECKE GYEREKEKNEK

A legkedveltebb csoportos lecke gyerekek számára, mely gyerekeknek- síelőknek alkalmas már 3 éves kortól és játékos szórakoztató formában zajlik mindennapos animációs programmal. A gyermekeket csoportokra osztják tudásuk alapján és a  Maxiland arénáját használják Bielej Púť-on és Lúčky-n. A mérsékelten haladó gyerekek az oktatók vigyázó tekintete mellett síelnek a kék lesiklópályákon és abban az esetben, ha csoportot technikailag fejlett gyerekek alkotják, akkor a technikailag igényesebb pályákon is síelhetnek.

A találkozás helye: Maxiland Biela Púť vagy a Maxiland Lúčky

Felszerelés:

KOR: 3 éves kortól 12 éves korig (csak síelők számára)

IDŐ: 10:30 - 12:30; 13:30 - 15:30

ÁR: a síiskola árjegyzéke

 A Tatry Motion Síiskola ügyfeleinek a garantált klasszikust kínálja. A Classic csoportos leckék alkalmasak gyermekek és felnőttek számára is, sítalpakon vagy snowboardon. A csoportokat a tudásszint, életkor és nyelvismeret és egyéb kritériumok alapján állítják össze. Klasszikus csoportos leckéket meg lehet vásárolni az egész hét folyamán és mindennap zajlanak.

A Találkozás helyszíne: Maxiland Biela Púť és a Maxiland Lúčky

Felszerelés: sí, snowboard

KOR: 12 éves kortól egészen a felnőttekig (12 éves kortól a snowboardinknál)

IDŐ: 13:30 - 15:30

ÁR: a síiskola árjegyzéke


A jelenlegi hóviszonyok

Tudjon meg többet