Chopok ízlik

Jasná - téli szezon 2023/24

kiadás: MÁGIKUS HEGYEK
3. 2. 2024
17. 2. 2024
2. 3. 2024
30. 3. 2024 
Helyszín: panorámás Rotunda étterem 2004 m tengerszint feletti magasságban
Időpont: 18.00 órától
6 fogásos élményvacsora
Chopok ízek - egy életre szóló felejthetetlen élmény!


Egy rendhagyó, meglepetésekkel teli este, amely minden érzékszervét megmozgatja.

Egy mesés este, amelyet csak egyszer élhet át az életben. Egy téli tündérországban, 2024 m tengerszint feletti magasságban, Chopokon.
Hagyja magát elragadtatni, vagy ragadja ki a valóságtól azokat, akiket szeret. A felhők és hegycsúcsok felett. Egy olyan helyre, ahol semmi sem valóságos. Utazzon el egy tündérmesébe, és tapasztalja meg a váratlan élményt. Szlovákia legmodernebb drótkötélpályája a fantázia világába repíti Önt. A Chopok-i téli táj egy teljesen más valóságába kalauzolja el Önt. Kezdődhet egy varázslatos éjszaka több mint 2000 méteres magasságban!
Engedje, hogy elragadják a szokatlan ízek, illatok és a paradicsomi szépség a hegyek közepén. Többet nem árulunk el. Talán csak annyit, hogy sokáig emlékezni fog erre az estére.
Ez a varázslatos élmény körülbelül 4 órán át tart. Jó társaságban élvezheti, vagy odaadhatja azoknak, akik szeretik a megismételhetetlen élményeket. Karácsonyi ajándék, évfordulós vagy születésnapi ajándék, jutalom a munkahelyi eredményekért.  töltött időt.

Chopok ízlik
online vásárlás

Chopok ízlik a naplementében

TERMÍN IDŐPONT Onlineeladás Online
03. 02. 2024  
   ELADVA
 
 
   ELADVA
 
17. 02. 2024  
   ELADVA
 
 
   ELADVA
 
02. 03. 2024  
   ELADVA
 
 
   ELADVA
 
30. 03. 2024 - 95  €


* Minden időpontra az első 20 nevezés kedvezményes 86 eurós áron.

 
A rendezvény feltételei

 • A rendezvény a regisztráltak számától függően kerül megrendezésre (a minimális létszám 40 fő, a maximális létszám 80 fő).
 • Az ár tartalmazza: üdvözlő ital a Crystal bárban, a Biela Puť-ról történő felvonós szállítást (6 fogásos menü + üdvözlő ital).
 • A rendezvény időtartama körülbelül 4 óra, beleértve a szállítási időt és a gasztronómiai élményt is.
 • A felvonós szállítás 18:00 órakor csak az északi oldalról történik. A vacsora előtt a Crystal bárban van a gyülekező, ahol a felvonó indulási ideje előtt 15 perccel kell megjelenni.
 • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a 2023/24-es téli szezonban, beleértve a Chopok ízlik szolgáltatás nyújtásának napját is, a minimális kapacitás nem teljesülése és/vagy bármilyen üzemeltetési ok miatt bármikor, az adott nap 12:00 óráig megváltoztassa Chopok ízlik szolgáltatás igénybevételére kijelölt napokat és/vagy időpontokat, valamint a Chopok ízlik szolgáltatás nyújtását meghatározott napokon vagy szezonálisan lemondja.
 • A nyújtott szolgáltatást az ügyfél a fizetéskor nem téríti vissza. Az üzemeltető nem felel a szolgáltatás lemondásával kapcsolatos költségekért.