Chopok ízlik

Jasná - téli szezon 2022/23

kiadás: MÁGIKUS HEGYEK
kiadás: A SZERELEM HORDOZZA A HEGYEKET

Chopok ízek - A hegyek varázsa: 2023. April 08.
Helyszín: panorámás Rotunda étterem 2004 m tengerszint feletti magasságban
Időpont: 18.00 órától
6 fogásos élményvacsora
Chopok ízek - egy életre szóló felejthetetlen élmény!


A hegyek húsvéti varázsa
online vásárlás


Egy rendhagyó, meglepetésekkel teli este, amely minden érzékszervét megmozgatja.

Egy mesés este, amelyet csak egyszer élhet át az életben. Egy téli tündérországban, 2024 m tengerszint feletti magasságban, Chopokon.
Hagyja magát elragadtatni, vagy ragadja ki a valóságtól azokat, akiket szeret. A felhők és hegycsúcsok felett. Egy olyan helyre, ahol semmi sem valóságos. Utazzon el egy tündérmesébe, és tapasztalja meg a váratlan élményt. Szlovákia legmodernebb drótkötélpályája a fantázia világába repíti Önt. A Chopok-i téli táj egy teljesen más valóságába kalauzolja el Önt. Kezdődhet egy varázslatos éjszaka több mint 2000 méteres magasságban!
Engedje, hogy elragadják a szokatlan ízek, illatok és a paradicsomi szépség a hegyek közepén. Többet nem árulunk el. Talán csak annyit, hogy sokáig emlékezni fog erre az estére.
Ez a varázslatos élmény körülbelül 4 órán át tart. Jó társaságban élvezheti, vagy odaadhatja azoknak, akik szeretik a megismételhetetlen élményeket. Karácsonyi ajándék, évfordulós vagy születésnapi ajándék, jutalom a munkahelyi eredményekért.  töltött időt.Chopok ízlik a naplementében

TERMÍN IDŐPONTOnline eladás Offline eladás
08. 04. 202390 Eur95 Eur

 

MENU 8. 4. 2023


A rendezvény feltételei

  • A rendezvény a regisztráltak számától függően kerül megrendezésre (a minimális létszám 40 fő, a maximális létszám 80 fő).
  • Az ár tartalmazza: üdvözlő ital a Crystal bárban, a Biela Puť-ról történő felvonós szállítást (6 fogásos menü + üdvözlő ital).
  • A rendezvény időtartama körülbelül 4 óra, beleértve a szállítási időt és a gasztronómiai élményt is.
  • A felvonós szállítás 18:00 órakor csak az északi oldalról történik. A vacsora előtt a Crystal bárban van a gyülekező, ahol a felvonó indulási ideje előtt 15 perccel kell megjelenni.
  • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a 2021/22-es téli szezonban, beleértve a Chopok ízlik szolgáltatás nyújtásának napját is, a minimális kapacitás nem teljesülése és/vagy bármilyen üzemeltetési ok miatt bármikor, az adott nap 12:00 óráig megváltoztassa Chopok ízlik szolgáltatás igénybevételére kijelölt napokat és/vagy időpontokat, valamint a Chopok ízlik szolgáltatás nyújtását meghatározott napokon vagy szezonálisan lemondja.
  • A nyújtott szolgáltatást az ügyfél a fizetéskor nem téríti vissza. Az üzemeltető nem felel a szolgáltatás lemondásával kapcsolatos költségekért.

Kábelautók és sílécek.

Tudjon meg többet