Chopok ízlik

Jasná - téli szezon 2023/24

kiadás: MÁGIKUS HEGYEK
3. 2. 2024
17. 2. 2024
2. 3. 2024
Helyszín: panorámás Rotunda étterem 2004 m tengerszint feletti magasságban
Időpont: 18.00 órától
6 fogásos élményvacsora
Chopok ízek - egy életre szóló felejthetetlen élmény!


Chopok ízlik
online vásárlás


Egy rendhagyó, meglepetésekkel teli este, amely minden érzékszervét megmozgatja.

Egy mesés este, amelyet csak egyszer élhet át az életben. Egy téli tündérországban, 2024 m tengerszint feletti magasságban, Chopokon.
Hagyja magát elragadtatni, vagy ragadja ki a valóságtól azokat, akiket szeret. A felhők és hegycsúcsok felett. Egy olyan helyre, ahol semmi sem valóságos. Utazzon el egy tündérmesébe, és tapasztalja meg a váratlan élményt. Szlovákia legmodernebb drótkötélpályája a fantázia világába repíti Önt. A Chopok-i téli táj egy teljesen más valóságába kalauzolja el Önt. Kezdődhet egy varázslatos éjszaka több mint 2000 méteres magasságban!
Engedje, hogy elragadják a szokatlan ízek, illatok és a paradicsomi szépség a hegyek közepén. Többet nem árulunk el. Talán csak annyit, hogy sokáig emlékezni fog erre az estére.
Ez a varázslatos élmény körülbelül 4 órán át tart. Jó társaságban élvezheti, vagy odaadhatja azoknak, akik szeretik a megismételhetetlen élményeket. Karácsonyi ajándék, évfordulós vagy születésnapi ajándék, jutalom a munkahelyi eredményekért.  töltött időt.Chopok ízlik a naplementében

TERMÍN IDŐPONTOnline előértékesítés*OnlineeladásOffline eladás
03. 02. 202486 Eur95 Eur99 Eur
17. 02. 202486 Eur95 Eur99 Eur
02. 03. 202486 Eur95 Eur99 Eur


Minden időpontra az első 20 nevezés kedvezményes 86 eurós áron.

 


A rendezvény feltételei

  • A rendezvény a regisztráltak számától függően kerül megrendezésre (a minimális létszám 40 fő, a maximális létszám 80 fő).
  • Az ár tartalmazza: üdvözlő ital a Crystal bárban, a Biela Puť-ról történő felvonós szállítást (6 fogásos menü + üdvözlő ital).
  • A rendezvény időtartama körülbelül 4 óra, beleértve a szállítási időt és a gasztronómiai élményt is.
  • A felvonós szállítás 18:00 órakor csak az északi oldalról történik. A vacsora előtt a Crystal bárban van a gyülekező, ahol a felvonó indulási ideje előtt 15 perccel kell megjelenni.
  • Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a 2023/24-es téli szezonban, beleértve a Chopok ízlik szolgáltatás nyújtásának napját is, a minimális kapacitás nem teljesülése és/vagy bármilyen üzemeltetési ok miatt bármikor, az adott nap 12:00 óráig megváltoztassa Chopok ízlik szolgáltatás igénybevételére kijelölt napokat és/vagy időpontokat, valamint a Chopok ízlik szolgáltatás nyújtását meghatározott napokon vagy szezonálisan lemondja.
  • A nyújtott szolgáltatást az ügyfél a fizetéskor nem téríti vissza. Az üzemeltető nem felel a szolgáltatás lemondásával kapcsolatos költségekért.

Kábelautók és sílécek.

Tudjon meg többet