Chopok ízlik - adjon egy életre szóló élményt

Hegyi romantika és kivételes gasztronómia. Varázslatos Chopok, amely este soha nemlátott ízekbe és élményekbe burkolózik azok számára, akik elfogadják a meghívást. Akár úgy döntesz, hogy kipróbálod ezt az egyedülálló élményt, akár ajándékba kapod, nincs mire várnod. Legfőbb ideje megkóstolni.

Képzeljünk el egy naplementét. A Chopok csúcsán állva lélegzetvisszafojtva figyeli, ahogy a nap sugarai milliméterről milliméterre eltűnnek a horizont mögött. Ön és a párja pedig rájön, hogy most éltek át egy újabb különleges pillanatot, amelyet soha senki nem vehet el Önöktől. A naplemente után a hegyet beborító csípős hűvösség pillanata megfordítja az embert, és lépteit a Rotunda étterem felé irányítja, ahol eközben a séfek ügyes kezei Peter Slačka vezetésével finomítanak a tányérokon a művészi alkotásokon. Kezdődhet a Chopok ízlik nevű este

Eljegyzések, szerelmi évfordulók, énekes meglepetések vagy vacsora egy sztárral

„A Chopok ízlik” egy egyedülálló hegyi gasztronómiai projekt, amelynek egyediségét nemcsak a helyszín, hanem az érdekes események is hangsúlyozzák, amelyeknek részese volt. A Chopok már volt tanúja házassági ajánlatoknak, tartottak már ott esküvői szertartásokat, a Chopok ízlik rendezvényen a 6 fogásos kóstolóvacsorát szerelmespárok, friss házasok és 90 évesek is élvezték, akik ajándékba kapták. A Chopok ízlik rendezvény résztvevői, akiknek vendége volt Petra Vlhová olimpiai bajnok és a Fragile zenekar, biztosan egy életre emlékezni fognak az élményre.

Jó ételek, élőzene, eredeti hegyi környezet. Ideális kombináció mindazoknak, akik kivételes élményt vagy eredeti ajándékot keresnek szeretteiknek vagy barátaiknak. A Chopok ízlik egy kora esti felvonós kirándulás Chopokba, egy nagyszerű, 6 fogásos vacsora, amelyet ügyes szakácsok készítenek a felhők felett a Rotunda étteremben, valamint egy kulturális program.


Chopok ízlik a naplementében

TERMÍN IDŐPONT Elővásárlási ár 2022. június 26-ig  Rendes eladási ár 2022. június 27-
2022.7.2. 72 Eur 85 Eur
2022.7.23.     72 Eur 85 Eur
2022.8.13.         72 Eur 85 Eur
2022.8.27 72 Eur 85 Eur