Après-ski Bars

A központban lévő Après-ski bárok a végtelen szórakozás, béke és a dombon átélt pihenés szinonimái.

Après-ski Bars

Látogatóinak naponta kínálnak kiváló frissítőket, rendszeres rendezvényeket, nagyszerű zenét, italokat és helyet biztosítanak kellemes találkozókhoz.

A központ északi oldalán található Après-ski bar Lúčky, Après-ski bar Záhradky és Funibar. A déli oldalon az újonnan megnyílt Après-ski bar Krupová, amely az új 15 férőhelyes Krupová-Kosodrevina, kabinos libegő felszálló állomásánál van. Az Après-ski bárok családok és barátok találkozásának adnak helyet, remek lehetőséget nyújtanak új emberek megismeréséhez, gyors frissítő és pihenő pontként szolgált a síelés előtt, alatt vagy után.


Funibar

FUNIBAR a Priehyba-n, a Funitel felvonó felszálló állomásánál, nyitható üvegkupola tetővel, amely a napos időkben látványos kilátást nyújt a Chopok csúcsára. A fajtájában az elsők közé tartozik Közép-Európában.

Nyitvatartási idő: a felvonó nyitvatartási ideje alatt


Aprés - Ski Bar Lúčky

Aprés-Ski Bar LÚČKY várja Önöket a /B8/ Lúčky-Výhliadka felvonó felszálló állomásánál. Tegye kellemesebbé a napját kávé vagy finom falatok mellett. Gyűjtsön erőt és pattanjon újra a sílécekre!

Nyitvatartási idő: a felvonó nyitvatartási ideje alatt


Aprés - Fis Bar Záhradky

Aprés-Ski Bar ZÁHRADKY a Záhradky- Rovná Hoľa /B1/ és a Záhradky - Priehyba /B2/ felvonók beszálló állomásai mellett található. Jöjjön és frissüljön fel síelés közben forró italokkal, drinkkel vagy pótolja energiáit friss paninival

Nyitvatartási idő: a felvonó nyitvatartási ideje alatt


Aprés - Ski Bar Krupová

Aprés-Ski Bar KRUPOVÁ szívélyes hangulattal fogadja Önt, amely a központ déli oldalán, a Krupová- Kosodrevina /A5/ (1084m t.sz.f.) felvonó felszálló állomásánál fekszik. Egész nap nagyszerű zene- hangolódjon itt az egész napos partira vagy fejezze be az alacsony- tátrai látogatását kiváló italválaszték és finom ételek mellett, a Chopok napos oldalán.

Nyitvatartási idő: a felvonó nyitvatartási ideje alatt