SÍISKOLA TATRY MOTION


Lyžiarska škola Tatry Motion Nízke Tatry zabezpečuje v stredisku Jasná kvalitnú výučbu lyžiarov a snowboardistov od začiatočníkov až po expertov, pre všetky vekové kategórie - deti od troch rokov až po dôchodcov, pretože vek je u nás len relatívnou veličinou.


A Tatry Motion Nízke Tatry Síiskola a Chopok lábainál a Jasná Nízke Tatry központban már több mint 15 éve működik. A Snowsportschool Jasná Síiskola és később NTC Jasná Síiskola és a Jasná Síiskola utódja. A Tatry Motion márkanév alatt a 2009/2010 szezon óta működik. Az iskola működése alatt szolgáltatásainkat több mint 200 000 különféle nemzetiségű ügyfél használta ki szolgáltatásaink.

A Tatry Motion Síiskola oktatói az ügyfelek számára nemcsak tanítók, hanem vezető is, aki elkíséri és vezeti az ügyfeleket az Alacsony Tátra lejtőin az itt tartózkodásuk alatt. Megtanítják nekik a síelés és snowboardozás alapjait, hogy az ügyfél a lesiklópályán biztonságosan és magabiztosan mozogjon, hogy a síelést vagy a snowboardozást teljes mértékben élvezni tudja. Egyben az oktatóink igyekeznek minden ügyfélnek átadni a lesiklópályán való viselkedés alapelveit.

A síiskola szolgáltatásai megvásárolhatóak a Jasná Nízke Tatry központ bármelyik Tatry Motion üzemegységében.


A csapatunk

A síiskolánkban összesen 80 hivatásos licenccel rendelkező sí- és snowboardoktató dolgozik (50 a Biela Púť-on, 20 a Lúčky-n és 5 a Chopok déli oldalán Krupová-n). Oktatóink beszélnek szlovákul, csehül, lengyelül, oroszul, angolul és németül.

ELÉRHETŐSÉG

A Tatry Motion Síiskola irodája

HelyElérhetőség
Biela Púť (Maxiland Shop - Centrum Jasná)+421911565842 
skischool@jasna.sk

Prevádzky lyžiarskej školy Tatry Motion

LokalitaKontakt
Biela Púť - Maxiland Shop (Centrum Jasná)+421911565842
maxiland.bielaput@tatrymotion.sk
Lúčky – Maxiland Shop+421911403971
maxiland.lucky@tatrymotion.sk
Krupová (Chopok  Juh) – Maxiland+421911021019 
maxiland.krupova@tatrymotion.sk

 
Späť na úvod


Veríme, že ste našli všetky potrebné informácie. Pre ešte viac informácií odporúčame začať na úvode.


← Späť na úvod