Július 1-én nyitunk.

Szeretettel várjuk Önt a 2024-as nyári szezonban!

BUNGEE TRAMBULIN

Biela púť

Telephely: Biela púť, Jasná Nízke Tatry
Működési idő: Hétfő - Vasárnap (Július, Augusztus)
Nyitvatartás: 09:00 - 17:00
 

Bungee trambulin szórakoztató attrakció kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mindazoknak, akik szeretik, ha adrenalin is folyik az ereikben. Ez a trambulin a biztonságos magas ugrásokra alkalmas. Az ugrások folyamán a látogatót biztonságos hevederekbe öltöztetik, melyek rugalmas kötelekkel vannak összekötve, melyek köteles emelőrendszerre csatlakoznak, melyek maximális támogatást biztosítanak az ugrások során. Ennek a támogató rendszernek köszönhetően a trambulinom lehetőség van előre és hátra szaltó ugrására is.

Közelebbi információk:
Rental Biela Púť
+421911398476
rental.bielaput@tatrymotion.sk


A legelőnyösebb felvonó jegyeket Jasná-ba a gopass.travel

 weboldalon vásárolhatják meg

 


4 PLATFORM TRAMBULIN

Szórakoztató vonzalom kicsiknek és nagyoknak egyaránt, akik szeretnek egy kis adrenalint a vérben. Próbáld ki az ugrásokat, a söprést és a sókat.


BUNGEE TRAMBULINA

Az Fun Zone keretében újabb attrakcióval készültünk a Jasná at Záhradky látogatói számára. Bungee trambulin egy szórakoztató attrakció mindenki számára. Ezt a trambulint biztonságos magasugrásokhoz tervezték. Ugráskor a látogató speciális hevederekbe van öltözve, amelyeket a kötélemelő rendszerhez csatlakoztatott rugalmas kötelek kötelekkel kötnek össze, ami maximális támogatást biztosít ugráskor. Ennek a támogatási rendszernek köszönhetően a sók elöl és hátul is ugorhatnak a bungee trambulinra.


ÁRJEGYZÉK

ATTRAKCIÓ ÁR
Bungee trambulin 5perc/4€     10 perc/7€
Nagy trambulin 5perc/4€     10 perc/7€


Nyaralás felvonókkal és víziparkokkal