SÍISKOLA TATRY MOTION

Lyžiarska škola Tatry Motion Nízke Tatry zabezpečuje v stredisku Jasná kvalitnú výučbu lyžiarov a snowboardistov od začiatočníkov až po expertov, pre všetky vekové kategórie - deti od troch rokov až po dôchodcov, pretože vek je u nás len relatívnou veličinou.

A Tatry Motion Nízke Tatry Síiskola a Chopok lábainál a Jasná Nízke Tatry központban már több mint 15 éve működik. A Snowsportschool Jasná Síiskola és később NTC Jasná Síiskola és a Jasná Síiskola utódja. A Tatry Motion márkanév alatt a 2009/2010 szezon óta működik. Az iskola működése alatt szolgáltatásainkat több mint 200 000 különféle nemzetiségű ügyfél használta ki szolgáltatásaink.

A Tatry Motion Síiskola oktatói az ügyfelek számára nemcsak tanítók, hanem vezető is, aki elkíséri és vezeti az ügyfeleket az Alacsony Tátra lejtőin az itt tartózkodásuk alatt. Megtanítják nekik a síelés és snowboardozás alapjait, hogy az ügyfél a lesiklópályán biztonságosan és magabiztosan mozogjon, hogy a síelést vagy a snowboardozást teljes mértékben élvezni tudja. Egyben az oktatóink igyekeznek minden ügyfélnek átadni a lesiklópályán való viselkedés alapelveit.

A síiskola szolgáltatásai megvásárolhatóak a Jasná Nízke Tatry központ bármelyik Tatry Motion üzemegységében.

VÁLLASSZON LECKÉT

Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass

ELÉRHETŐSÉG

A Tatry Motion Síiskola irodája

HelyElérhetőség
Biela Púť (Maxiland Shop - Centrum Jasná)+421911565842 
skischool@jasna.sk

Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass

28.9-én. 2020-ig a Jasná központ áramszünet miatt bezár.

TÖBB