SÍISKOLA TATRY MOTION


Lyžiarska škola Tatry Motion Nízke Tatry zabezpečuje v stredisku Jasná kvalitnú výučbu lyžiarov a snowboardistov od začiatočníkov až po expertov, pre všetky vekové kategórie - deti od troch rokov až po dôchodcov, pretože vek je u nás len relatívnou veličinou.


A Tatry Motion Nízke Tatry Síiskola a Chopok lábainál a Jasná Nízke Tatry központban már több mint 15 éve működik. A Snowsportschool Jasná Síiskola és később NTC Jasná Síiskola és a Jasná Síiskola utódja. A Tatry Motion márkanév alatt a 2009/2010 szezon óta működik. Az iskola működése alatt szolgáltatásainkat több mint 200 000 különféle nemzetiségű ügyfél használta ki szolgáltatásaink.

A Tatry Motion Síiskola oktatói az ügyfelek számára nemcsak tanítók, hanem vezető is, aki elkíséri és vezeti az ügyfeleket az Alacsony Tátra lejtőin az itt tartózkodásuk alatt. Megtanítják nekik a síelés és snowboardozás alapjait, hogy az ügyfél a lesiklópályán biztonságosan és magabiztosan mozogjon, hogy a síelést vagy a snowboardozást teljes mértékben élvezni tudja. Egyben az oktatóink igyekeznek minden ügyfélnek átadni a lesiklópályán való viselkedés alapelveit.

A síiskola szolgáltatásai megvásárolhatóak a Jasná Nízke Tatry központ bármelyik Tatry Motion üzemegységében.


MAXILAND ARÉNA

MAXILAND egy bekerített aréna, mely biztonságos síelést és szakszerű oktatást biztosít a kezdőknek és gyermekeknek a tapasztalt síelőkkel és snowboardozókkal való ütközés és baleset veszélye nélkül. Más szóval ez egy sí óvoda a gyermekek számára és aréna a kezdők számára saját szalagfelvonóval, melynek biztosan fognak örülni a gyermekek és a kezdők. A Maxilandban a gyermekeknek nincs szükségük skipassra, csak egyszerűen séelnek és szórakoznak.

Cenník ski school 2023/24 Biela púť, Lúčky

Cenník ski school Krupová 2023/24

VÁLLASSZON LECKÉT

Ügyfeleink választhatnak termékeinkből az oktatók ajánlása alapján, vagy saját döntésük alapján, olyan lecketípust, mely a legjobban megfelel az Ő technikai ügyességi szintjüknek.

Individuális és csoportos leckéket is kínálunk:ELÉRHETŐSÉG

A Tatry Motion Síiskola irodája

Hely Elérhetőség
Biela Púť (Maxiland Shop - Centrum Jasná) +421911565842 
skischool@jasna.sk

Prevádzky lyžiarskej školy Tatry Motion

Lokalita Kontakt
Biela Púť - Maxiland Shop (Centrum Jasná) +421911565842
maxiland.bielaput@tatrymotion.sk
Lúčky – Maxiland Shop +421911403971
maxiland.lucky@tatrymotion.sk
Krupová (Chopok  Juh) – Maxiland +421911 021 018
maxiland.krupova@tatrymotion.sk