Nyári vakáció Chopokban

Tavaszi vakáció az egész család számára Szlovákiában, Jasná-ban kezdődik.
Szlovákia legnagyobb síparadicsoma, az Alacsony-Tátrában fekvő Jasná nyáron tökéletes célponttá válik a családi kirándulásokhoz. A 2024 m magasan fekvő Chopok a 2024-as nyári szezonban az északi és a déli oldalról is megközelíthető, köszönhetően az új A6-os kabinos felvonónak, amely két díjat is nyert a 2022-es Év építménye versenyen.
A modern felvonók a Chopok 2024 m tengerszint feletti magasságú csúcsára visznek, ahonnan kellemes gerinctúrákra vagy nyári sétákra indulhatunk. Jasná számos túra- és túraútvonalat kínál különböző nehézségi fokozatokkal, a kihívást jelentő, bizonyos fokú felkészültséget igénylő túráktól a gyermekes családok vagy kezdők számára kialakítottakig.
Élvezze az élményekkel teli nyarat! Előnyös üdülési csomagokat állítottunk össze az Ön számára szállodáinkban, amelyekben az üdülés árába beletartoznak a felvonók és a víziparkok, ahol egy nehéz túra után kellemesen kipihenheti magát, és a szálloda wellness-részlegeiben, masszázsokkal energiát meríthet a pezsgőfürdőkben vagy a szaunavilágban.

 

Élvezze a tavaszt Szlovákiában

Tegyen egy kirándulást Szlovákiába, és élvezze a tavaszt a hegyekben, vagy pihenjen a vízi parkokban.