VON ROLL RESTAURANT

Jasnán a múltat sikerült megőrizni ebben a legeredetibb formában is...

Az kilátóvendéglő kandallóval és egyedülálló exteriőrrel és enteriőrrel, 1670 m a t.sz.f. Luková rérségében, természetes anyagokból megalkotva, amilyenek a szikla és a fa. Legyen része a belőle nyíló megismételhetetlen látványban, mely a Nyugat a Magas Tátrára és a Liptói medencére, Liptovská Mara víztükrére nyílik.

A felvonó eredeti kiinduló állomásából jött létre az originális Von Roll vendéglő, melynek eredeti felvonórendszerét, mint építészeti elemet használtak fel, ami felújítás után úgy „átvonul” a vendéglő egész enteriőrjén, és kombinálva fával kiegészíti azt. Ennek köszönhetően a luxus Von Roll Restaurant remek konyhán kívül rendelkezik ezzel a megismételhetetlen hegyi múzeummal is.

ELHELYEZKEDÉS: a 4 üléses Jasná-Luková libegő /B4/ /felvonó/ végállomása mellett és 100 méterre a 4 üléses Otupné-Luková /B5/ libegő végállomásától
NYITVA TARTÁS: 8:30 - 15:30

Vendéglő két International Awards és szlovák rekorddal

Az első kulinárishét a Von Roll Culinary Week alatt szemtanúi lehettünk mindjárt két új szlovák rekord születésének „Szabrázs a legnagyobb űrmértékű pezsgővel -9l” és a Von Roll vendéglő elhelyezkedésének köszönhetően „Szabrázs legmagasabban a tengerszint felett 1670 m t.sz.f.”. A Szabrázs az „Az év sommelier-je” cím birtokosa, Tomaš Vyšvader hajtotta végre, kinek sikerült bárddal eltávolítani a 9 l-es Bollinger pezsgő palackjának nyakát.