Nyár a Happy End Jasná-ban

Rengeteg szórakozás a Happy Endben 2022 nyarán!

Vad lesz a nyár Happy Endben! A legjobb bulikat készítettük elő neked, telis-tele programmal. Az első HOT NIGHT nyári bulit stílusosan szexi sztriptíztáncosokkal indítjuk a Hot Dance Men Strip Show-val. Kedves hölgyek, ezt nem lehet kihagyni! Egy másik bulit a Happy Endben ifj. IGOR KMEŤO robbant ki , emellett az ELECTRO DANCE házibulira is számíthatsz, és DJ Chose Garcia szexi táncosokkal a LATINO PARTY-n nagyszerű véget vet a nyárnak. Vásároljon jegyet most a www.gopass.travel.sk oldalon.


ELEKTRO DANCE DJ TAMIRA-val és JOHNY DE CITY-vel

MIKOR: 2022.8.6.
HOL: Happy End Jasná, Biela Pút'
Belépő: 8 Eur, vásárlás

Augusztus első szombatja a house partyk szerelmeseié lesz. A szórakoztatásról DJ Tamira és Johny de city gondoskodik. Tamira jelenleg az egyik legjobb európai személyiség a DJ-szférában. Az elektronikus-tánczene iránti szenvedélye és a mixében létrehozott egyedi szettjei sok rajongót szereztek neki. Ez az egyik oka annak, hogy rangos európai rendezvényeken jelenik meg. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy igazi house partit élvezz ezekkel a nagyszerű DJ-kkel Jasná-ban a Happy Endben. Vásároljon jegyet a www.gopasstravel.sk oldalon.

 


LATINO PARTY CHOSE GARCIA-VAL és a DANCE COMPANY-VAL

MIKOR: 20 AUG 2022
HOL: Happy End Jasná, Biela Pút'
Belépő: 8 euró, vásárlás

A nyár vége a Happy Endben a forró latin szerelmeseinek szól. A népszerű kubai DJ, Chose Garcia és a Dance Company szexi táncosai az élénk szamba ritmusára megteremtik a megfelelő kubai hangulatot. Jöjjön el, szórakozzon és töltsön el egy egyedülálló éjszakát Jasnában, a Happy Endben. Ne habozzon tehát, és vásárolja meg jegyeit a www.gopass.travel.sk oldalon.

 

Music club Happy End

Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontok kereséséhez

On 16.8.2022, the whole Chopok Juh (South) resort is going to be closed due to a power outage.

Tudjon meg többet