HA SÍELNI, AKKOR JASNÁ-N

Világi tél Jasná-ban!A 2023/24-es síszezon Jasná-ban világi lesz! Jasná 3 év után 2024. január 20-21-én ismét házigazdája lesz a rendkívüli sporteseménynek, a Női alpesi sí világkupának. A világi telet december 2-án a látványos Winter Jasná Opening-gel indítjuk, melynek főszereplője Dara Rolins énekesnő lesz. Jöjjön el a Happy End Music Clubba, és indítsa stílusosan a 2023/24-es síszezont.

Jasná a síelőknek egy expressz feljutást kínál a Chopok csúcsára, mindössze 11 perc alatt! Ez az új A6-os felvonónak is köszönhető, amely Biela Púť és Priehyba között közlekedik, és amely sokkal könnyebbé teszi a síelők számára a síterepen való közlekedést. Jasná-i síelés minőségének javítása a hóágyúzás megerősítését is magával vonja az üdülőközpont északi részén. A közelgő síszezonban nagyszerű ajánlat a síbérlet és a víziparkokba való belépés is, amelyet bónuszként minden éjszakára megkapnak, ha valamelyik szállodánkban szállnak meg.

Akár barátokkal, akár családdal, akár gyakorlott síelőként vagy kezdőként érkezik, Jasná síközpontja olyan tevékenységeket és gyönyörű környezetet kínál, amelyet imádni fog. Jasná Szlovákia legnagyobb, kiváló téli sportolási feltételekkel rendelkező síközpontjaként végtelen lehetőségeket kínál a tevékenységek, a szórakozás és az aktív pihenés terén. Az üdülőhely több mint 50 km tökéletesen előkészített, különböző nehézségű lejtőt kínál, amelyek alkalmasak kezdőknek, gyermekes családoknak, haladó síelőknek, sőt világszínvonalú versenyek megrendezésére is. A síelés Jasná!


A legelőnyösebb síbérleteket Jasná-ba a gopass.travel

 weboldalon vásárolhatják meg

 


Élvezze a telet Szlovákiában

Nyaraljon Szlovákiában, és élvezze a telet a hegyekben vagy pihenjen a víziparkokban.