Chute Horehronia pod Chopkom

Gastronomický zážitok v spojení so živou hudbou.


Dátum: 9. marca 2024
Lokalita: terasa Hotel Srdiečko, Chopok Juh
Čas: 10.00 - 16.00


Milovníci poctivej slovenskej kuchyne a tradičnej zabíjačky zbystrite pozornosť! Pod južnou stranou Chopka na terase hotela Srdiečko si budete môcť vychutnať kvalitné lokálne výrobky. Tešiť sa môžete na zabíjačkové pochúťky a to pečené klobásy, jaternice, paprikášku (papriková slanina), domácu huspeninu, kapustnicu a samozrejme čapované pivo nesmie chýbať.


Tešiť sa môžete na:

  • Ľudová hudba Čerešienka
  • DJ počas celého dňa
  • Maskot medveď Samo
  • Tradičné zabíjačkové špeciality
  • Ukážka výroby klobás
  • Informačný stánok OOCR Horehronie


Aktuálne informácie zo strediska

VIAC INFO